Travel beauty: 4 προϊόντα ομορφιάς που σίγουρα θα χρειαστείς στις εξπρές-και όχι μόνο- καλοκαιρινές σου αποδράσεις!

Δες τι δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ των διακοπών σου

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Credit photo: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου
Credit photo: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Ετοιμάζεσαι πυρετωδώς για τις πρώτες καλοκαιρινές σου αποδράσεις και αγχώνεσαι για όλα αυτά που πρέπει να πάρεις ή να αφήσεις πίσω σου για να είσαι στα καλύτερά σου από το πρωί μέχρι το βράδυ; Εάν ναι, μάλλον θα πρέπει να σταματήσεις να το κάνεις γατί παρακάτω σου έχουμε 4 προϊόντα ομορφιάς, τα οποία δεν πρέπει να λείπουν με τίποτα από τη βαλίτσα σου.

Έτσι, είτε πας στο εξωτερικό, όπως έκανε η πανέμορφη Εύα Φούσκα που ταξίδεψε πρόσφατα στην πανέμορφη Γαλλική Ριβιέρα, μαζί με τον Τάσο Δούση και την εκπομπή «Εικόνες» είτε σε έναν αγαπημένο ελληνικό προορισμό το σίγουρο είναι ότι αυτά τα 4 top προϊόντα φροντίδας της Scandal beauty είναι τα απολύτως απαραίτητα για να πάρεις μαζί σου προκειμένου να είσαι όμορφη και λαμπερή όλη ημέρα.

Travel beauty: 4 προϊόντα ομορφιάς που σίγουρα θα χρειαστείς στις εξπρές-και όχι μόνο- καλοκαιρινές σου αποδράσεις!

Για την υπέροχη επιδερμίδα της αλλά και τα όμορφα και λαμπερά μαλλιά της η Εύα Φούσκα εμπιστεύτηκε 4 μοναδικά προϊόντα της Scandal beauty, που χάρη στις υπέροχες συνθέσεις τους της χάρισαν μια όμορφη, υγιή και λαμπερή όψη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην κοσμοπολίτικη Γαλλική Ριβιέρα. Αυτά ήταν: το καθαριστικό προσώπου, Face Cleansing Balm, το Face Wash & Scrub, που καθαρίζει και απολεπίζει, το σπρέι σώματος με άρωμα Musk, Body Mist Dangerous Utopia και το leave-in μαλλιών Smooth Silk Keratin.

Προϊόντα φροντίδας προσώπου Scandal Beauty

Tέλεια επιδερμίδα με λίγες κινήσεις

Πίσω από την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της Εύας ήταν το απαλό καθαριστικό προσώπου, Face Cleansing Balm, που αφαιρεί αποτελεσματικά τα υπολείμματα του μακιγιάζ και τους ρύπους από την επιδερμίδα σου αφήνοντάς τη απαλή και βελούδινη (28,10 ευρώ) και το Face Wash & Scrub είναι ένα 2 σε 1 προϊόν που καθαρίζει και απολεπίζει το δέρμα με άνθρακα από μπαμπού.(27,30 ευρώ).

Πάρε και μια γεύση από τα προϊόντα που χρησιμοποίησε εδώ

Όμορφα μαλλιά χωρίς φριζάρισμα

Για να αποφύγει το ανεπιθύμητο φριζάρισμα η Εύα χρησιμοποιούσε καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού στη Γαλλική Ριβιέρα, το θεραπευτικό leave-in μαλλιών Smooth Silk Keratin Leave in, το οποίο αναπλάθει τα κατεστραμμένα μαλλιά, προσφέροντας ενυδάτωση, απαλότητα και λάμψη. Μπορεί να εφαρμοστεί σε νωπά ή στεγνά μαλλιά και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. (35,90 ευρώ).

Η Εύα Φούσκα κρατά το keratin smooth της Scandal Beauty
Credit photo: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Ανάλαφρο αρωματικό πέπλο δροσιάς

Όσο για το άρωμά της; Επέλεξε το Scandal body Dangerous Utopia, που χαρίζει αέρινη φρεσκάδα, ενώ αγκάλιασε το σώμα της σαν ένα αρωματικό πέπλο το οποίο τη κράτησε δροσερή και ελαφρά αρωματισμένη κατά τη διάρκεια όλης της μέρας. (11,70 ευρώ)

H Εύα Φούσκα κρατά το body mist scandal beauty
Credit photo: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Info