Το επόμενο μεγάλο trend στα μαλλιά δεν είναι αυτό που θα περιμέναμε!

Το επόμενο μεγάλο trend στα μαλλιά δεν είναι αυτό που θα περιμέναμε!

Με τη φόρα που έχει πάρει το καρέ τη φετινή χρονιά, θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε σχεδόν σίγουρο ότι πρόκειται να μας απασχολήσει για καιρό ακόμα.

Όμως, ξέρεις τι συμβαίνει με τις τάσεις, αλλάζουν πριν καλά – καλά το καταλάβεις, και κάπως έτσι ετοιμάζεται τη νέα χρονιά na κάνει την εμφάνισή του ένα hair trend που δεν έχει καμία σχέση με το κομψό καρέ! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Tips για να μακρύνουν τα μαλλιά σας γρήγορα! Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη celebrity hairstylist Bridget Brager, που μίλησε στο αμερικάνικο Instyle, οι πελάτισσές της, ανάμεσά τους διάσημες όπως οι January Jones και Kate Bosworth ζητάνε …super μακριά μαλλιά! «Δεν είναι ακριβώς haircut trend, αλλά έρχεται σε αντίθεση με τα δομημένα κουρέματα που κάνουμε και τα σχήματα που δίνουμε στα μαλλιά», θα πει.

H Kim Kardashian έχει εδώ και καιρό υιοθετήσει το hair look με τα μακριά μαλλιά

Οι πελάτισσές της, επίσης, της ζητούν συμβουλές για συμπληρώματα διατροφής που θα τις βοηθήσουν στο να μακρύνουν τα μαλλιά τους και εκείνη καταλήγει στο συμπέρασμα: «Νομίζω ότι πραγματικά θέλουν τα μαλλιά τους μακριά και όμορφα».

Δείτε ακόμη: Vintage look: Χτενίσματα εμπνευσμένα από Retro Stars για να εντυπωσιάσεις!

Η Kate Bosworth

Βεβαίως, αυτή η νέα τάση δεν σημαίνει ότι τα κοντά (bob) ή τα μακριά (lob) καρέ, θα εξαφανιστούν. Απλά θα εξελιχθούν και θα αποκτήσουν «στρώματα» ή «φιλάρισμα», όγκο αλλά και αφέλειες. Οπότε μην ανησυχείς για το καρέ που μόλις απέκτησες, ακολουθώντας ίσως την τάση της εποχής, απλά θα χρειαστεί ίσως να το ενισχύσεις...

Η January Jones με το νέο καρέ...

joytv.gr