Tips για να ετοιμαστείς πιο γρήγορα για τις γιορτινές σου εξόδους!

Tips για να ετοιμαστείς πιο γρήγορα για τις γιορτινές σου εξόδους!

Όλες μας θέλουμε τις γιορτινές ημέρες αλλά κυρίως τις νύχτες να είμαστε λαμπερές και να κάνουμε εμφανίσεις που θα μείνουν αξέχαστες πρωτίστως σε εμάς αλλά και στους άλλους.

Αυτό σημαίνει ότι θα αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο σε μικρές λεπτομέρειες που συνήθως δεν είναι τόσο χρονοβόρες όσο αποδεικνύονται τις γιορτινές βραδιές. Διαβάστε παρακάτω...

Σίγουρα δεν θα βιαστείς να ετοιμαστείς σαν να σε κυνηγάει κάποιος αλλά πρέπει να βρεις μία ισορροπία ανάμεσα στη χαλαρότητα του κλίματος των γιορτών αλλά και του deadline που έχεις για να φύγεις από το σπίτι.

Το σημαντικό είναι να προλάβεις να κάνεις όλα εκείνα που θέλεις για να φροντίσεις τον εαυτό σουκαι την εμφάνιση σου και να απολαύσεις τη διαδικασία χωρίς άγχος ότι κάτι δεν θα προλάβεις να κάνεις από αυτά που θέλεις ή εν τέλει όντως να μην προλάβεις.

Δείτε ακόμη: Γίνε νεότερη σε λίγα λεπτά! Διώξε όλες τις ρυτίδες από τον λαιμό σου με τρία υλικά που έχεις στο συρτάρι σου!

Η διαδικασία που ακολουθούμε όλες οι γυναίκες για να ετοιμαστούμε είναι πάνω κάτω η ίδια, και εμείς αναλογιστήκαμε όλα εκείνα τα εμπόδια που μπορεί να συναντήσεις καθώς ετοιμάζεσαι αλλά και πώς να τα ξεπεράσεις για να κερδίσεις χρόνο.

-Αποφάσισε πριν μπεις για μπάνιο εάν θα ξυριστείς. Μπορεί να σου φαίνεται υπερβολικό όμως εάν θέλεις να ξυριστείς ίσως θα ήταν καλό να μπεις νωρίτερα στο μπάνιο από όσο είχες υπολογίσει καθώς το ξύρισμα σίγουρα αυξάνει το χρόνο που περνάς μέσα στη ντουζιέρα.

-Απέφυγε τα ατυχήματα στο make up σου. Φρόντισε να απλώσεις το foundation και το concealer σου αφού έχεις βάψει τα μάτια σου και έχε δίπλα σου ένα μωρομάντηλο και μία μπατονέτα για να διορθώσεις τις λεπτομέρειες.

Δείτε ακόμη: «Πόδι της χήνας» Τι είναι και πως να το «σβήσεις» από τα μάτια σου…

-Φτιάξε τα νύχια σου νωρίτερα. Εάν θα βάψεις μόνη σου τα νύχια σου για τη βραδινή σου έξοδο φρόντισε να περάσεις το μανό είτε πολύ ώρα πριν αρχίσεις να ετοιμάζεσαι, ώστε να είσαι σίγουρη ότι έχουν στεγνώσει και μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου στις επόμενες ετοιμασίες σου, είτε όταν είσαι στην πόρτα έτοιμη να φύγεις αφού έχεις φορέσει το πανωφόρι σου.

Δείτε ακόμη: Το επόμενο μεγάλο trend στα μαλλιά δεν είναι αυτό που θα περιμέναμε!

-Μην περιμένεις να διαλέξεις τι θα φορέσεις τελευταία στιγμή. Σίγουρα δεν γίνεται να γνωρίζεις από πριν τι θέλεις να φορέσεις σε κάθε έξοδο που έχεις κανονίσει. Καλό θα ήταν όμως για εσένα, τον πολύτιμο χρόνο σου αλλά και τη ντουλάπα σου να έχεις περίπου μία ιδέα στο μυαλό σου ώστε να ξέρεις προς τα ποιο μέρος της ντουλάπας να κατευθυνθείς. Που έχεις να πας; Τι έχεις όρεξη να φορέσεις; Αυτές είναι δύο βασικές ερωτήσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν να επιλέξεις σωστότερα αλλά και γρηγορότερα το τι θα φορέσεις.

joytv.gr