Magic Touch: H θεραπεία που γυμνάζει το πρόσωπο!

Magic Touch: H θεραπεία που γυμνάζει το πρόσωπο!

Το μαγικό άγγιγμα του Magic Touch, είναι η νέα θεραπεία προσώπου, που επιλέγουν οι μεγαλύτεροι celebrities παγκοσμίως!

Χωρίς χημικές ουσίες, χωρίς ενέσεις και πόνο, η θεραπεία Magic Touch γυμνάζει το μυϊκό πλέγμα του προσώπου κάτω από την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να αφαιρεί άμεσα τα σημάδια του χρόνου. Διαβάστε παρακάτω...

Πώς λειτουργεί το Magic Touch
H μέθοδος, είναι βασισμένη στην ακίνδυνη νευρομυική διέγερση, με τη χρήση ηλεκτρικών παλμών μέσω ειδικών γαντιών! Προκαλεί δηλαδή διέγερση του προσώπου, στέλνοντας ήπια ενεργειακά κύματα, με αποτέλεσμα να “γυμνάζει” το μυϊκό σύστημα του προσώπου.
Αφού ακολουθήσουμε το εξειδικευμένο καλλυντικό πρωτόκολλο, όπως ο βαθύς καθαρισμός, η εφαρμογή ειδικού gel-ορού και η χρήση roller για την καλύτερη αιμάτωση της περιοχής, έρχεται η ώρα των μαγικών γαντιών! Βρέχουμε τα γάντια με νερό και αμέσως οι ηλεκτρικοί παλμοί μεταδίδονται στο πρόσωπο, προκαλώντας εντυπωσιακές συσπάσεις! Το μυϊκό σύστημα του προσώπου αντιδρά στο ερέθισμα που προκαλούν τα γάντια, με αποτέλεσμα να γίνονται ακούσιες συσπάσεις και να γυμνάζεται το μυϊκό πλέγμα.

Ποια είναι τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή του Magic Touch είναι άμεση τόνωση και σύσφιξη του προσώπου, καθώς έχει γυμναστεί το μυϊκό σύστημα κάτω από την επιδερμίδα. Επίσης, έχουμε ορατή διόρθωση της υφής και της όψης του δέρματος, καθώς και του οβάλ του προσώπου. Ταυτόχρονα, τα ενεργειακά κύματα, ξυπνούν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από τον οργανισμό, με αποτέλεσμα να “γεμίζει” το πρόσωπο από μέσα προς τα έξω!

Δείτε πώς λειτουργεί η μέθοδος στο παρακάτω video:

Η νέα θεραπεία Magic Touch απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες, που επιθυμούν να σβήσουν αρκετά χρόνια από το πρόσωπό τους, να δείχνουν φρέσκοι και ξεκούραστοι, χωρίς όμως να έχουν το παγωμένο βλέμμα των επεμβατικών θεραπειών!

Ανακαλύψτε τη μέθοδο Magic Touch στα Ιατρεία Κοσμετολογίας Medi Cosmetic
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΗΦΙΣΙΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
210 3232822 (Αθήνα) / 2310 222123 (Θεσσαλονίκη) /
www.medicosmetic.gr