Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αυτό είναι το επόμενο trend στα κουρέματα για την Άνοιξη 2018! Εσύ θα το δοκιμάσεις;

Αυτό είναι το επόμενο trend στα κουρέματα για την Άνοιξη 2018! Εσύ θα το δοκιμάσεις;
BEAUTY NEWS 23.02.2018 07:27

Όσοι είστε γύρω στα τριάντα, μπορεί και λίγο παραπάνω θα θυμάστε τις απίστευτες σχολικές φωτογραφίες που όλοι θέλουμε να κάψουμε ή στην καλύτερη των περιπτώσεων να κλείσουμε σε ένα συρτάρι. Φυσικά, αν κάποιος ρωτήσει ποιο είναι αυτό το γλυκύτατο παιδάκι, θα προσποιηθούμε ότι δεν το ξέρουμε!

Δεν χρειάζεστε πια να φοβάστε μη το μοιραίο συμβεί γιατί το γνωστό σε όλους «καπελάκι» είναι πάλι στη μόδα! Και ναι, είναι η στιγμή που σκέφτεσαι «καλά πόσο μπροστά ήμουν;». Η συγκεκριμένη κουπ κάνει ξανά την εμφάνισης της αποδεικνύοντας ότι η μόδα πάντα ανακυκλώνεται. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα στην επίδειξη μόδας του Marc Jacobs στο fashion week της Νέας , μεταξύ των άλλων κυριαρχούσε το συγκεκριμένο χτένισμα σε διάφορες παραλλαγές ως προς το χρώμα- μώβ, πράσινο, ροζ, μπλέ- στόλιζαν τις εκκεντρικές εμφανίσεις των μοντέλων. Η ονομασία του κουρέματος αυτού είναι «bowl cut» και είναι επνευσμένο από την δεκαετία των 1980s και 1990s.

Δείτε ακόμη: Βάλε νερό και μέλι στο πρόσωπο σου και θα μας θυμηθείς! Το υγρό χρυσάφι της φύσης που κάνει θαύματα!

Αν το υποστηρίζει το στυλ σας , τότε είναι ένα πολύ φίνο κούρεμα, που δίνει τύπο στη γυναικά. Ειδικά αν έχετε λεπτό πρόσωπο και όχι πολύ έντονες γωνίες, το προτείνουμε ανεπιφύλαχτα.!

Εσείς θα το τολμούσατε;

Share