Περιποιημένα μαλλιά: Tips για να είσαι σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο!

Περιποιημένα μαλλιά: Tips για να είσαι σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο!

Τι κι αν τα μαλλιά σου είχαν μια… άσχημη μέρα; Με τα παρακάτω tips που διαβάσαμε στο περιοδικό TheBODY θα φαίνονται σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο!

Πόσες φορές έχει τύχει να κοιτάζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να έχεις μόνο 10 λεπτά για να ετοιμαστείς; Φαντάζομαι πολλές! Και φυσικά, κάθε φορά τα μαλλιά σου είναι απεριποίητα και δεν έχεις χρόνο για να λουστείς. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αφού οι καλύτεροι κομμωτές στον κόσμο μάς έδωσαν χρήσιμες συμβουλές για να φαίνονται τα μαλλιά μας καλοχτενισμένα σε λιγότερο από 3 λεπτά! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ηighlighter: Οι γυαλάδες δίνουν άλλη διάσταση στο μακιγιάζ! Αγόρασε προϊόντα κάτω των επτά ευρώ!

ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΥΛΑΤΑ

Στα περισσότερα κοντά κουρέματα δεν μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου κότσο ή αλογοουρά, ωστόσο αυτό δεν χρειάζεται να σε εμποδίσει.
Βήμα 1: Κάνε μια χωρίστρα στο πλάι. Υπολόγισε περίπου στη μέση του ενός φρυδιού. Έτσι, θα τονίσεις το βλέμμα σου και θα αλλάξει το σχήμα του προσώπου σου. Βήμα 2: Πρόσθεσε λίγο κερί διαμόρφωσης στις άκρες με τα δάχτυλά σου για ακόμα πιο περιποιημένο look.

ΤΟΝΙΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ

Αν ο χρόνος σου είναι περιορισμένος και δεν προλαβαίνεις να φτιάξεις όλα τα μαλλιά, τότε καλύτερα να ασχοληθείς με το στεφάνι, δηλαδή το τμήμα εκείνο που αγκαλιάζει το πρόσωπό σου.
Βήμα 1: Με το σίδερο κάνε μπούκλες περιμετρικά του προσώπου σου με φορά προς τα έξω. Βήμα 2: Σταθεροποίησε το χτένισμά σου με λακ και χτενίζοντας ελαφρά όλα τα μαλλιά.

Δείτε ακόμη: Κάντο όπως η Alexa Chung! Τα μυστικά ομορφιάς που πρέπει να αντιγράψεις!

ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Μερικά μικρά αξεσουάρ μπορούν να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την εικόνα σου. Για παράδειγμα, ένα εκκεντρικό τσιμπιδάκι ή ένα ρετρό χτενάκι. Επίσης, η κλασική στέκα ή η κορδέλα μπορεί να δώσει μια σοφιστικέ νότα στο look σου.