Αυτό είναι το πιο hot spring χρώμα στα μαλλιά! Εσύ θα το δοκιμάσεις;

Αυτό είναι το πιο hot spring χρώμα στα μαλλιά! Εσύ θα το δοκιμάσεις;

Όσο «ανοίγει» ο καιρός και πλησιάζει το καλοκαίρι, η επιθυµία µας για ανανέωση γίνεται όλο και πιο έντονη.

Αν σκέφτεσαι, λοιπόν, να αλλάξεις το χρώµα των µαλλιών σου, δες τι πρέπει να προσέξεις και τι να αποφύγεις. Διαβάστε παρακάτω...

Από τη Βάσω Αργυρέα

ΖΕΣΤΕΣ & ΨΥΧΡΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ Για τις σταρένιες και σκουρόχρωµες επιδερµίδες ιδανικές είναι οι ζεστές αποχρώσεις. Στην περίπτωση που έχεις λευκή επιδερµίδα, µπορείς να κινηθείς τόσο σε ψυχρούς όσο και σε ζεστούς τόνους, ανάλογα µε το αποτέλεσµα που θέλεις να βγει.

Δείτε ακόμη: 4+1 beauty tips από την Kένταλ Τζένερ! Το μοντέλο μαρτυρά όλα τα μυστικά της....

ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ Τα χάλκινα χρώµατα ταιριάζουν περισσότερο στις σταρένιες επιδερµίδες, ενώ τα καστανά θα κάνουν την επιδερµίδα σου να φαίνεται πιο λευκή. Για τις πιο τολµηρές το σαντρέ είναι µια πολύ καλή επιλογή, αρκεί να έχεις ανοιχτόχρωµο δέρµα.

ΦΡΟΝΤΙ∆Α & ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ Μην αµελείς να εφαρµόζεις µια µάσκα για βαµµένα µαλλιά τουλάχιστον µία φορά την εβδοµάδα. Έτσι, θα διατηρήσεις ζωντανό το χρώµα στα µαλλιά σου για ακόµη περισσότερο καιρό. Επίσης, θυµήσου ότι εάν δεν έχεις λευκά, οι ανοιχτόχρωµες αποχρώσεις θέλουν ανανέωση περίπου κάθε 20 ηµέρες, ενώ οι σκουρόχρωµες κάθε 1-1,5 µήνα γιατί είναι κοντά στο φυσικό σου.