Κάνε restart στην επιδερμίδα σου! 4+1 τρόποι να δεις το πρόσωπο σου να λάμπει ξανά!

Κάνε restart στην επιδερμίδα σου! 4+1 τρόποι να δεις το πρόσωπο σου να λάμπει ξανά!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Το πρόσωπό σου είναι ταλαιπωρημένο μετά τον χειμώνα, γι’ αυτό καλό είναι να το περιποιηθείς και μάλιστα να αφεθείς στα χέρια ενός ειδικού. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κάντο όπως η Taylor Swift! Τα μυστικά ομορφιάς που της χαρίζουν πορσελάνινο δέρμα!

ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Μόλις η θερμοκρασία αρχίσει να ανεβαίνει, καλό είναι να αλλάξεις τον τρόπο που καθαρίζεις το πρόσωπό σου και να επενδύσεις σε serums. Βελτιώνουν την υφή της επιδερμίδας και την ικανότητά της να γιατρεύεται. Ένα serum ημέρας είναι ιδανικό κάτω από το αντηλιακό. Και μην ξεχνάς, το αντηλιακό είναι απαραίτητο κάθε στιγμή που βρίσκεσαι έξω και όχι μόνο στην παραλία. Δεν παίζουμε με τον ήλιο!


ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

Τους ζεστούς μήνες ιδρώνεις πολύ περισσότερο και συχνά το μακιγιάζ σου καταστρέφεται, ειδικά στην περίπτωση της mascara. Προμηθεύσου μια 100% αδιάβροχη.

Δείτε ακόμη: Χάρισε στα μαλλιά σου λάμψη! Κάνε αποτοξίνωση με 2 κινήσεις...

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τους θερμούς μήνες η επιδερμίδα σου υποφέρει. Είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, να μην ξεχνάς την ιεροτελεστία του ντεμακιγιάζ κάθε βράδυ. Έτσι, οι πόροι σου θα πάρουν αέρα και θα «συνέλθουν» από μια μέρα με ήλιο, ζέστη και ιδρώτα.

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΌ

Είναι η στιγμή για να βάλεις στο νεσεσέρ του μακιγιάζ σου ένα bronzer! Είναι σίγουρα το σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού και ένα από τα αγαπημένα σου προϊόντα. Η τερακότα κάνει το δέρμα σου βελούδινο κι εσύ φαίνεσαι υγιής και δεν θα σε δείχνει τόσο άσπρη.