Tέλειοι σύμμαχοι για προστασία κάτω από τον ήλιο!

Tέλειοι σύμμαχοι για προστασία κάτω από τον ήλιο!

Με πρωταγωνιστές τον ηλιάνθο και το ανθόνερο υακίνθου, η ολοκληρωμένη αντηλιακή σειρά Nuxe Sun είναι εδώ και φέτος το καλοκαίρι ακόμη πιο εμπλουτισμένη και ανανεωμένη με νέα προϊόντα, που θα θωρακίσουν την επιδερμίδα σου από την ηλιακή ακτινοβολία UVA/UVB χαρίζοντάς σου ένα υπέροχο μαύρισμα διαρκείας!

Η ολοκληρωμένη σειρά
Στη γκάμα της Nuxe Sun θα βρεις την αντηλιακή κρέμα προσώπου με SPF50, που προστατεύει από τη φωτογήρανση, ενώ παράλληλα προλαμβάνει κηλίδες και πανάδες και την αντηλιακή κρέμα προσώπου με SPF30 με αποτελεσματική σύνθεση ενάντια στη γήρανση από τον ήλιο. Επίσης, η σειρά περιλαμβάνει ένα λάδι μαυρίσματος για το πρόσωπο και το σώμα με SPF30, που προσφέρει μια υπέροχη μπρονζέ επιδερμίδα, ενώ παράλληλα προστατεύει από τις ακτίνες του ήλιου και ένα αντίστοιχο λάδι μαυρίσματος για το πρόσωπο και το σώμα με SPF10 για ακόμη πιο έντονο και βαθύ μαύρισμα. Διαβάστε παρακάτω...

Νέες αφίξεις
Με δυο νέα προϊόντα συμπληρώνεται για το φετινό καλοκαίρι η best seller αντηλιακή σειρά Nuxe Sun. Συγκεκριμένα, στη σειρά έχει προστεθεί ένα αντηλιακό σπρέι προσώπου και σώματος με SPF50 και το σαμπουάν-αφρόλουτρο για χρήση μετά την ηλιοθεραπεία.

Το αντηλιακό σπρέι είναι εμπλουτισμένο με 4 φίλτρα UV, ηλίανθο, υάκινθο, kauPe, εκχύλισμα πρωτεϊνης ρυζιού και βιταμίνη Ε, που προστατεύει το πρόσωπό σου από τη φωτογήρανση, ενώ παράλληλα το καταπραϋνει και το ενυδατώνει. Απλώνεται εύκολα, είναι ανθεκτικό στο νερό, ενώ δεν αφήνει λευκά σημάδια στα ρούχα.

Το σαμπουάν-αφρόλουτρο, το οποίο είναι ιδανικό για τις αποδράσεις του καλοκαιριού, περιέχει ευεργετικά συστατικά όπως φυτικά εκχυλίσματα υάκινθου και άνθη kau pe, που καθαρίζουν σε βάθος το σώμα και τα μαλλιά σου χωρίς να αφήνουν ίχνος ερεθισμών! Στα plus του σημείωσε ότι απομακρύνει τα κατάλοιπα από το αλάτι, τη θάλασσα, την άμμο και το χλώριο της πισίνας προσφέροντας άμεση αναζωογόνηση σε σώμα και μαλλιά!

Άρωμα... καλοκαιριού!
Από τη Nuxe Sun φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ένα αναζοωγονητικό και δροσερό Eau de toilette, όπως το Fragrant Water, που χάρη στη σύνθεσή του με απαλούς τόνους καρύδας, λουλουδιών και αισθαντικές νότες βανίλιας θα σε κάνει να ταξιδέψεις νοερά σε εξωτικούς προορισμούς!