Τα απαραίτητα της βαλίτσας του φετινού καλοκαιριού!

Τα απαραίτητα της βαλίτσας του φετινού καλοκαιριού!

Κάθε καλοκαίρι τα πράγματα που πακετάρουμε για την εβδομάδα των διακοπών μας είναι και αυτά που μας γεμίζουν με αγαπημένες εικόνες που μας συντροφεύουν σε όλη μας τη ζωή.

Ηλιοβασιλέματα σε παραλίες με φανταχτερά παρεό, αξέχαστες νύχτες στην χώρα κάποιου νησιού με το αγαπημένο μας άρωμα και ατελείωτες βόλτες στα σοκάκια με μεγάλα πολύχρωμα μαντήλια. Διαβάστε παρακάτω...

Ανακαλύψτε μερικά hot tips για μοναδικές, μεθυστικές ημέρες και νύχτες με χρώματα και αρώματα:

  1. Όταν πακετάρεις έχε στο νου σου ότι το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα το περάσεις στην παραλία, άρα απέφυγε τα βαριά και πολύ εντυπωσιακά ρούχα και προτίμησε ανάλαφρα φορέματα, απλά ελαφριά ρούχα και πολλά μαγιό. Ξέρουμε τον ενθουσιασμό που θα σε κατακλύσει και θα θες να πάρεις όσο πιο πολλά σύνολα μπορείς για αξέχαστα post στο Instagram, ωστόσο ξέρουμε καλά ότι δεν θα φορέσεις ούτε τα μισά. Κάνε προσεκτικές επιλογές με δύο outfits την ημέρα, ένα για την παραλία και ένα για το βράδυ.
  2. Το βράδυ, ενώ φτιάχνεις τη βαλίτσα, πλησιάζεις στο τέλος της και ετοιμάζεις το νεσεσέρ των καλλυντικών, στο νου σου έρχεται το άρωμα που σε συνόδευσε και πέρυσι το καλοκαίρι με το αιθέριο άρωμά του, με νότες από ξύλο και κεχριμπάρι σε συνδυασμό με το γλυκό άρωμα λεμονιού και πορτοκαλιού. Χαρούμενες καλοκαιρινές αναμνήσεις ξεπηδούν μπροστά σου, βρίσκεις ξανά το αγαπημένο σου άρωμα Tesori d’ Oriente AYURVEDA και το παίρνεις μαζί σου και αυτή τη φορά.
  3. Είναι μοναδικό να συνδέεις μια χρονική περίοδο με ένα άρωμα καθώς κάθε φορά που το μυρίζεις θα θυμάσαι αυτές τις όμορφες και αξέχαστες στιγμές χαράς και αρμονίας, μεταφέροντας την ίδια θετική ενέργεια και την στιγμή της αναπόλησης. Το αφρόλουτρο Tesori d’ Oriente AYURVEDA είναι ακριβώς αυτό που θα σας προσφέρει αυτήν την μοναδική αίσθηση αρμονίας και ευεξίας.
  4. Τέλος, μην ξεχάσετε, στον τελευταίο μικρό χώρο που σας έχει απομείνει για τα πράγματα των διακοπών σας, να πάρετε μαζί σας πολλά πολλά κοσμήματα που θα συνοδεύσουν και θα δώσουν μία διαφορετική νότα στα καλοκαιρινά σας outfit!

Αφεθείτε στις νότες ενός μεθυστικού και ανέμελου καλοκαιριού μόνο με τα απολύτως απαραίτητα!