Ανακαλύπτοντας μια νέα εμπειρία ενυδάτωσης!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Ανακαλύπτοντας μια νέα εμπειρία ενυδάτωσης!

Μου αρέσει να αφιερώνω χρόνο για τη φροντίδα της επιδερμίδας μου, ειδικά το καλοκαίρι, που ο ήλιος την ταλαιπωρεί λίγο παραπάνω.

Έτσι, είμαι σε μια διαρκή αναζήτηση για νέα καινοτόμα προϊόντα που θα φροντίσουν και θα ενδυτώσουν σε βάθος το δέρμα μου αφήνοντάς το απαλό και βελούδινο. Πρόσφατα αυτή η beauty εμμονή μου με έφερε μπροστά σε μια μοναδική σειρά σώματος, που συνδυάζει τη δύναμη των πολύτιμων ελαίων σε μορφή λοσιόν! Ποιά είναι αυτή; Διαβάστε παρακάτω...

Η σειρά NIVEA Oil in Lotion, η οποία άλλαξε μια για πάντα την ιεροτελεστία φροντίδας μου χαρίζοντας σούπερ ενυδάτωση διαρκείας στο σώμα μου μέσα από μια υπέροχη ανάλαφρη υφή και ένα αισθησιακό άρωμα. Αρχικά δοκίμασα το NIVEA Oil in Lotion Orange Blossom & Avocado Oil, που απορροφήθηκε σε χρόνο dt από το σώμα μου - χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας!

Δείτε ακόμη: H σπιτική μάσκα προσώπου που θα αγαπήσεις! Τα δύο υλικά που έχουμε όλοι στο ντουλάπι μας!

Μάλιστα με την πρώτη κιόλας εφαρμογή αισθάνθηκα την επιδερμίδα μου απαλή και ενυδατωμένη για ώρες με τη ντελικάτη μυρωδιάτου του ανθού πορτοκαλιάς να την αρωματίζει διακριτικά!

Σημείωσε ότι σε λίγες μόνο ημέρες η συστηματική εφαρμογή της λοσιόν κυριολεκτικά μεταμόρφωσε το δέρμα μου, που είχε αφυδατωθεί από την έκθεση στον ήλιο κάνοντάς το πιο απαλό, λαμπερό και ελαστικό. Κάπως έτσι έγινε το απαραίτητο συστατικό για την περιποίηση της επιδερμίδας μου μετά το μπάνιο, που δεν θα αποχωριστώ με τίποτα αυτό το καλοκαίρι.

Σου έχω όμως και κάτι ακόμη... στην ίδια σειρά ανακάλυψα και τρία ακόμη αρώματα το: “Άνθος κερασιάς και έλαιο jojoba”, το “Τριαντάφυλλο και έλαιο αργκάν” και το “Βανίλια και έλαιο αμυγδάλου” που δεν έχασα την ευκαιρία να δοκιμάσω και να εντυπωσιαστώ με τις υπέροχες μυρωδιές τους, και όχι μόνο.

Δείτε ακόμη: "Θαμπή" επιδερμίδα; Όχι πια! Η σπιτική μάσκα με καφέ που υπόσχεται "θαύματα"!

Με την πρώτη δοκιμή το “Άνθος κερασιάς και έλαιο jojoba” ξύπνησε άμεσα τις αισθήσεις μου, ενώ πρόσφερε την απαραίτητη θρέψη στο δέρμα μου χάρη στο έλαιο jojoba της σύνθεσης. Το “Τριαντάφυλλο και έλαιο αργκάν” άφησε ένα υπέροχο άρωμα τριαντάφυλλου στο σώμα μου, ενώ ακόμη πρόσφερε την βαθιά ενυδάτωση που τόσο είχα ανάγκη. Τέλος, δοκιμάζοντας το “Βανίλια και έλαιο αμυγδάλου” ένιωσα αμέσως μια αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς, ενώ η πουδρέ του σύνθεση με βανίλια αρωμάτισε διακριτικά την επιδερμίδα μου.

Δείτε ακόμη: Η σπιτική μάσκα προσώπου από ντομάτα που κάνει θραύση!

Όπως καταλαβαίνεις τώρα δεν έχεις καμία δικαιολογία για να αμελήσεις τη φροντίδα της επιδερμίδας σου αφού στην ολοκληρωμένη σειρά NIVEA Oil in Lotion υπάρχουν τέσσερις υπέροχες λοσιόν για να διαλέξεις την αγαπημένη σου.

Εσύ απλά κάνε την επιλογή και αφέσου σε μια απολαυστική εμπειρία 24ώρης ενυδάτωσης!