Δεν προλαβαίνεις να πας κομμωτήριο; Το χτένισμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη!

Take a Look!

Δεν προλαβαίνεις να πας κομμωτήριο; Το χτένισμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη!

3 πανεύκολα τρικ ακόμα κι αν δεν έχεις πλούσια μαλλιά!

Ζηλεύεις τις πλούσιες, αεράτες και «γεμάτες» αλογοουρές και δεν μπορείς να μη σκέφτεσαι πόσο αδύναμη και άψυχη φαίνεται συγκριτικά η δική σου. Διαβάστε παρακάτω...

Σταμάτα να ζηλεύεις και άρχισε να καμαρώνεις – τη δική σου, πιο πλούσια από ποτέ, αλογοουρά που θα φτιάξεις ακολουθώντας τις συμβουλές μας!

Δείτε ακόμη: Ο πιο detox χυμός του καλοκαιριού! Από την Σταματίνα Τσιμτσιλή...

Ανασήκωσέ την

Ένα από τα βασικά προβλήματα με τα λεπτά μαλλιά είναι πως η αλογουρά σου «πέφτει» γρήγορα. Αντιμετώπισέ το χρησιμοποιώντας δύο λαστιχάκια. Αυτό θα κάνει στην αλογοουρά σου το απαραίτητο lifting! Μπορείς επίσης να τη στερεώσεις πιο ψηλά με φουρκέτες. Απλά φτιάξε ένα Χ με τις φουρκέτες στη βάση της αλογοουράς για να της δώσεις περισσότερο αέρα.

Δείτε ακόμη: Η beauty editor του Youweekly.gr σου προτείνει την καλύτερη DIY μάσκα ομορφιάς!

Κάνε τη διπλή
Ή μπορείς να κάνεις διπλή την αλογοουρά σου. Μοίρασε τα μαλλιά σου σε δύο παράλληλα μέρη. Πιάσε ψηλά το ένα κομμάτι και μετά πιάσε και το κάτω. Η πρώτη αλογοουρά θα πέφτει πάνω από τη δεύτερη, καλύπτοντάς την και δίνοντας την εντύπωση μιας πιο μακριάς, πιο γεμάτης αλογοουράς.

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι δικοί μου 5+1 εύκολοι και γρήγοροι τρόποι για να κάνετε σπα στο σπίτι σας!

Φούντωσε τα μαλλιά σου

Το να κρεπάρεις την αλογοουρά με μια χτένα για να προσθέσεις όγκο είναι κάτι που μπορεί να κάνεις έτσι κι αλλιώς, αν όμως κρεπάρεις μόνο το επάνω μέρος της, ο όγκος δεν θα κρατήσει πολύ. Τι να κάνεις; Μοίρασε τα μαλλιά σου σε τρία μέρη (ναι, ακόμη και η πιο λεπτή αλογοουρά μπορεί να χωριστεί στα τρία) και κρέπαρε κάθε τούφα χωριστά με μια χτένα με πυκνά δόντια. Δεν έχεις τέτοια χτένα; Βάλε ένα μίνι κλάμερ κάτω από την πάνω πάνω τούφα της αλογοουράς!