Value for money πακέτα για μελλοντικούς κομμωτές & nail artists!

Value for money πακέτα για μελλοντικούς κομμωτές & nail artists!

Είσαι σπουδαστής στο χώρο της ομορφιάς και ψάχνεις για ένα ολοκληρωμένο πακέτο που θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις την εκπαίδευσή σου με τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα και εργαλεία; Διαβάστε παρακάτω...

Εάν ναι, σου έχουμε τη λύση... Αρκεί να κάνεις μόνο ένα απλό κλικ στη σελίδα του Femme-fatale για να ανακαλύψεις το ιδανικό επαγγελματικό πακέτο για σένα, που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα προϊόντα και εργαλεία για το νέο σου ξεκίνημα.

Εδώ, ακολουθώντας το link www.femme-fatale.gr/paketa-gia-sxoles/paketa-gia-sxoles-manikiour-texnitwn-nyxiwn θα βρεις 3 ολοκληρωμένα πακέτα με προϊόντα και εργαλεία για σπουδαστές σχολών μανικιούρ και τεχνητών νυχιών καθώς και πακέτα μόνιμων βερνικιών.

Ακόμη για τους σπουδαστές σχολών κομμωτικής στο femme-fatale.gr και συγκεκριμένα μέσα από το link www.femme-fatale.gr/paketa-gia-sxoles/paketa-gia-sxoles-kommwtikis θα ανακαλύψεις 6 πακέτα με επαγγελματικά προϊόντα και εργαλεία. Σημείωσε ότι τα παραπάνω πακέτα είναι ιδανικά για να τα χρησιμοποιήσεις ως βασικά εργαλεία και για τη δουλειά σου όταν ολοκληρώσεις τις σπουδές σου.

Eπισκέψου ένα από τα φυσικά ομώνυμα καταστήματα στην Καλλιθέα (Σιβιτανίδου 12Α, τηλ. 211 0135300), στη Νίκαια (Πέτρου Ράλλη 258, τηλ. 210 4945556) και στο Κερατσίνι (Παπανικολή 24, τηλ. 210 4615565) και απόλαυσε το καλοκαίρι σου με τα πιο value for money προϊόντα ομορφιάς!