Οι μεγάλοι οίκοι μόδας μίλησαν! Αυτές είναι οι κορυφαίες τάσεις στα νύχια για Φθινόπωρο-Χειμώνα!

Τάσεις για όλα τα γούστα!

Οι μεγάλοι οίκοι μόδας μίλησαν! Αυτές είναι οι κορυφαίες τάσεις στα νύχια για Φθινόπωρο-Χειμώνα!

Οι μεγάλοι οίκοι μίλησαν για ακόμη μια φορά και μας... ανακοίνωσαν τις τάσεις της μόδας στα νύχια για το φθινόπωρο χειμώνα!

Αναφέρθηκαν στο σχήμα των νυχιών, τα τοπ χρώματα μανό, αλλά και τα σχέδια μανικιούρ που θα φορεθούν πολύ! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Elegand waves: Ολοκλήρωσε το φθινοπωρινό σου look με ανάλαφρους κυμματισμούς!

Τα nude, τα κόκκινα και τα σκούρα νύχια παραμένουν στις πρώτες θέσεις της λίστας. Τα μανικιούρ της εποχής αυτής θα διατηρήσουν κάποια στοιχεία από την περσινή χρονιά. Βέβαια είδαμε και νέες προσθήκες στα top nail trends.

Από τις πασαρέλες δεν έλειψαν και τα extreme nail art με τα μυτερά τρουκς, τα τεράστια φτερά και ότι άλλο περίεργο μπορείτε να φανταστείτε.

Δείτε ακόμη: 4 λόγοι που θα σε πείσουν να μην ξεχνάς το ντεμακιγιάζ

Κοντά νύχια και φυσικά

Μπορεί τα κοντά νύχια να μην έχουν μεγάλη βάση, ωστόσο και πάλι μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά σχέδια μανικιούρ που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Άλλωστε οι διάσημοι οίκοι μόδας παρουσίασαν ως κορυφαία τάση τα πολύ κοντά νύχια, τα οποία είναι ιδιαίτερα πρακτικά. Όχι μόνο δεν ενοχλούν στις καθημερινές χειρωνακτικές δουλειές, αλλά δεν σπάνε και δεν φθείρονται το ίδιο εύκολα με τα μακριά νύχια.

Κοντά τετράγωνα νύχια

Το πιο συνηθισμένο σχήμα νυχιών με κοντό μήκος είναι το τετράγωνο. Πρόκειται για ένα πρακτικό και εντυπωσιακό σχήμα που είναι ιδανικό ακόμη και για γαλλικό μανικιούρ.

Τα κοντά τετράγωνα νύχια μπορούν να βαφτούν με όποιο από τα κορυφαία χρώματα μανό της σεζόν σας αρέσει. Μπορείτε όμως να τα στολίσετε και με τα εντυπωσιακά nail art trends της εποχής.

Πρακτικά οβάλ νύχια

Σε γενικές γραμμές τα πολύ μακριά νύχια είναι άβολα και σπάνε εύκολα. Ένα οβάλ σχήμα νυχιών όμως είναι λίγο πιο ανθεκτικό απ’ ότι το τετράγωνο ή το στιλέτο. Όταν μάλιστα μιλάμε για οβάλ νύχια με μεσαίο μήκος, όπως είναι μια από τις τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα, αναφερόμαστε όχι μόνο στην ανθεκτικότητα, αλλά και την πρακτικότητα τους.

Το συγκεκριμένο σχήμα και μήκος νυχιών είναι εξίσου εντυπωσιακό με το τετράγωνο σχήμα. Επίσης, η μεγάλη επιφάνεια νυχιού που διαθέτει, το καθιστά ιδανικό για να παίξετε με τα prints και τα σχέδια μανικιούρ.

Κορυφαίες αποχρώσεις βερνικιών στα νύχια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019:

Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στα χρώματα μανό, καθώς και στις υφές, που θα φορεθούν πολύ αυτή την εποχή.

Nude νύχια και ουδέτερες αποχρώσεις

Μία από τις all time classic και safe τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019 είναι οι νουντ και οι ουδέτερες αποχρώσεις στα βερνίκια νυχιών. Φέτος η τάση όμως αναβαθμίζεται και πέρα από τις δημοφιλείς ροζ και μπεζ αποχρώσεις, στην παλέτα των ουδέτερων χρωμάτων εισάγονται οι ανοιχτόχρωμες taupe (καφέ – γκρι), μπεζ και πράσινες της ελιάς αποχρώσεις.

Επίσης, σύμφωνα με τους διάσημους οίκους μόδας το χρυσό και το ασημί αποτελούν τα νέα nude χρώματα. Αυτές οι δυο μεταλλικές αποχρώσεις είναι ιδανικές για όσες θέλουν να δώσουν λάμψη στα νουντ νύχια τους.

Βέβαια, τόσο οι παλιές, όσο και οι νέες αποχρώσεις nude δεν ενισχύουν με χρώμα τα νύχια. Δημιουργούν όμως ένα λιτό και κομψό μανικιούρ, ιδανικό για κάθε περίσταση.

Πολλοί ήταν οι οίκοι που έβαψαν τα νύχια των μοντέλων τους με σχεδιασμένα γράμματα προκειμένου να δώσουν ένα μήνυμα.

Νύχια στα χρώματα πολύτιμων και ημιπολύτιμων λίθων

Σε αντίθεση με το άχρωμο αποτέλεσμα των νουντ βερνικιών έρχονται οι κορυφαίες αποχρώσεις των πολύτιμων λίθων. Τα χρώματα αυτά θα φορεθούν πολύ τόσο το Φθινόπωρο, όσο και τον Χειμώνα. Πρόκειται για έντονες και εκλεπτυσμένες επιλογές χρωμάτων στα μανό που θα απογειώσουν την εμφάνιση σας, προσδίδοντας ένα εντυπωσιακό και μυστηριώδες αέρα.

Χρώματα μανό σε αποχρώσεις του ρουμπινιού, του ζαφειριού, του σμαραγδιού και του αμέθυστου θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Κόκκινα νύχια

Μια ακόμη από τις τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019, που συνεχίζει να κατέχει κορυφαία θέση στη λίστα, είναι τα κόκκινα νύχια. Πρόκειται για ένα χρώμα μανό που λατρεύουν οι γυναίκες και δεν γινόταν να μην βρίσκεται στα top nail color της σεζόν.

Ασχέτως με τον τόνο του κόκκινου που θα βάψετε τα νύχια σας, το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό. Παίξτε λοιπόν με τις ανοιχτόχρωμες κόκκινες κλασσικές αποχρώσεις ή δοκιμάστε να κάνετε μια πιο σκούρα επιλογή, όπως τα burgundy, wine red ή μπορντό νύχια.

Σκούρα βερνίκια νυχιών

Όσο ο καιρός γίνεται πιο χειμωνιάτικος, τόσο και τα βερνίκια νυχιών αποκτούν πιο σκούρες αποχρώσεις. Το μαύρο, το καφέ, το σκούρο μπλε, το γκρι κλπ αποτελούν δημοφιλή χρώματα για τα φθινοπωρινά ή χειμωνιάτικα νύχια.

Όλες αυτές οι αποχρώσεις μπορούν από μόνες τους ή σε συνδυασμό με άλλα χρώματα να δημιουργήσουν εντυπωσιακά μανικιούρ. Πρόκειται για χρώματα που δείχνουν εκπληκτικά σε όλα τα μήκη νυχιών και ταιριάζουν εύκολα με ότι κι αν φορέσετε.

Μεταλλικές αποχρώσεις νυχιών – Holographic / Mirror nails

Όταν ακούμε μεταλλικές αποχρώσεις το μυαλό μας πάει συνήθως στις κλασσικές επιλογές, με το χρυσό, το ασημί και το χάλκινο να αποτελούν τα πιο δημοφιλή χρώματα. Τα τελευταία χρόνια βέβαια έχει γίνει αγαπητό και το ροζ χρυσό. Μια απαλή και γλυκιά απόχρωση μεταξύ του χρυσού και του ροζ που χαρίζει ένα ρομαντικό και παράλληλα αστραφτερό αποτέλεσμα στα νύχια


Αυτά όμως δεν είναι τα μόνα μεταλλικά χρώματα μανό που κυκλοφορούν. Οι διάσημοι οίκοι μόδας παρουσίασαν ως μια από τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019 και άλλες μεταλλικές αποχρώσεις βερνικιών. Αισθητή έκαναν την παρουσία τους τα μεταλλικά μανό σε πράσινο, μπλε, μωβ κλπ, αλλά και τα holographic / mirror nails που είναι εξίσου εντυπωσιακά.

Νύχια με γκλίτερ

Μια ακόμη από τις τάσεις για λαμπερά νύχια αυτό το Φθινόπωρο και το Χειμώνα θα είναι και τα νύχια με γκλίτερ ή χρυσόσκονη. Χρησιμοποιήστε λοιπόν βερνίκια με χρυσόσκονη, νιφάδες ή γκλίτερ σε όποια απόχρωση σας αρέσει και στολίστε ένα μέρος ή ολόκληρο το νύχι σας.

Εντυπωσιακό είναι το ombre μανικιούρ με glitter στη βάση ή την άκρη του νυχιού σε συνδυασμό με νουντ είτε σκούρες αποχρώσεις μανό. Αν όμως θέλετε να κάνετε το λαμπερό εφέ πιο έντονο, μπορείτε να επιλέξετε να βάψετε ολόκληρο το νύχι σας με γκλίτερ.


Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μανό με χρυσόσκονη για να κάνετε γραμμές, πουά ή άλλα σχέδια στα νύχια σας.

Νύχια με γυαλιστερό φινίρισμα

Από την κορυφή των τάσεων δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα γυαλιστερά νύχια. Πρόκειται για μανικιούρ σε όλες τις αποχρώσεις που ολοκληρώνονται με ένα σούπερ γυαλιστερό top coat. Το αποτέλεσμα που δημιουργεί είναι ένα βάψιμο νυχιών που μοιάζει ακόμη υγρό, αλλά δεν είναι.

Δοκιμάστε λοιπόν να ολοκληρώσετε το μανικιούρ σας με ένα γυαλιστερό φινίρισμα, τόσο σε νουντ, όσο και σε σκούρες αποχρώσεις. Με αυτό τον τρόπο θα κάνετε ακόμη και το πιο άχρωμο ή μουντό βάψιμο νυχιών να δείχνει εκθαμβωτικό.

Ματ νύχια

Αν πάλι είστε λάτρης του θαμπού εφέ, επενδύστε σε ένα matte top coat που θα κάνει τα νύχια σας να αποκτήσουν αυτή την ιδιαίτερη κι όμως εντυπωσιακή θολή όψη.

Σε γενικές γραμμές το ματ φινίρισμα είναι πολύ πιο εμφανές σε σκούρα βερνίκια νυχιών όπως το μαύρο, το καφέ, το μπλε και το burgundy. Μπορεί όμως να δείχνει εξίσου εντυπωσιακό και με ένα ανοιχτόχρωμο βερνίκι, όπως οι νουντ αποχρώσεις.

Και αφού πήραμε μια ιδέα για τα σχήματα νυχιών και τα χρώματα που θα φορεθούν πολύ αυτή τη σεζόν, ας ρίξουμε μια ματιά στα nail art trends της εποχής.

Νύχια με βαμμένες τις άκρες

Το γαλλικό στα νύχια είναι μια από τις δημοφιλείς επιλογές για να βάψετε μόνο τις άκρες των νυχιών σας. Ωστόσο δεν είναι και ο μοναδικός τρόπος για να ακολουθήσετε αυτή την κορυφαία τάση της σεζόν.

Μπορείτε να διατηρήσετε άβαφο το νύχι και να βάψετε μόνο την άκρη του με μια πλάγια γραμμή σε όποια απόχρωση μανό σας αρέσει. Η γραμμή αυτή μπορεί να είναι χρωματιστή ή με γκλίτερ. Ότι κι αν επιλέξετε θα είναι εξίσου εντυπωσιακό.

Από εκεί και πέρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φαντασία σας και να κάνετε όμορφα σχέδια στα νύχια, βάφοντας μόνο την άκρη τους.

Μανικιούρ Half Moon – Ανάποδο γαλλικό

Το λεγόμενο και ανάποδο γαλλικό στα νύχια θα παραμείνει και πάλι στις κορυφαίες τάσεις της εποχής. Πρόκειται για ένα όμορφο και σχετικά εύκολο στην δημιουργία του σχέδιο που μπορεί να γίνει με όποια χρώματα μανό θέλετε.

Επιλέξτε λοιπόν μια απόχρωση και δημιουργήστε ένα μισοφέγγαρο στη βάση του νυχιού, ενώ το υπόλοιπο νύχι είναι βαμμένο με άλλο χρώμα.

Μινιμαλιστικά σχέδια στα νύχια

Μια ακόμη από τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το φετινό Φθινόπωρο / Χειμώνα είναι τα μινιμαλιστικά σχέδια. Πρόκειται για μανικιούρ όπως το κλασσικό γαλλικό και τις παραλλαγές του. Επίσης, όμορφα είναι και μινιμαλιστικά σχέδια στα νύχια με γραμμές, απλά γεωμετρικά σχήματα και τελείες.

Νύχια διακοσμημένα με 3D κοσμήματα

Στην κορυφή των τάσεων είναι και τα πιο ιδιαίτερα σχέδια στα νύχια με διακοσμητικά στοιχεία, όπως στρας, πέρλες κλπ. Νύχια βαμμένα στην απόχρωση της αρεσκείας σας μπορούν να απογειωθούν και να μεταμορφωθούν πλήρως αν τα στολίσετε με τρισδιάστατα κοσμήματα. Οι λεπτομέρειες αυτές μπορούν να έχουν όποιο μέγεθος και χρώμα προτιμάτε.

Χρησιμοποιήστε τα για να δημιουργήσετε ένα διάσπαρτο σχέδιο ή να ζωγραφίσετε κάτι πιο συγκεκριμένο.

Εντυπωσιακά Prints

Πέρα όμως από τα απλά και μινιμαλιστικά σχέδια ή το βάψιμο μόνο της άκρης του νυχιού, θα φορεθούν πολύ τα εντυπωσιακά prints. Σχέδια με animal print σε νέον αποχρώσεις και διχτυωτά μανικιούρ ήταν μόνο μερικές από τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2018 – 2019 που παρουσίασαν οι ειδικοί.

Εξίσου αισθητή έκαναν την παρουσία τους και τα μηνύματα στα νύχια. Πολλοί ήταν οι οίκοι που έβαψαν τα νύχια των μοντέλων τους με σχεδιασμένα γράμματα προκειμένου να δώσουν ένα μήνυμα.