Ήρθε η μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία: Σου αποκαλύπτουμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

Ήρθε η μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία: Σου αποκαλύπτουμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

Ακούς γύρω σου όλους να μιλάνε για την Μεσοθεραπεία; Θέλεις να την κάνεις αλλά φοβάσαι τις βελόνες; Μην το σκέφτεσαι άλλο! Υπάρχει λύση και ακούει στο όνομα της «μη Ενέσιμης Μεσοθεραπείας».

Επειδή οι γιορτές πλησιάζουν και εμείς θέλουμε να λάμπουμε στα χριστουγεννιάτικα πάρτι που θα μας καλέσουν, τρέξαμε να ρωτήσουμε τους ειδικούς και σου αποκαλύπτουμε όλες τις λεπτομέρειες και τα μυστικά της μη Ενέσιμης Μεσοθεραπείας.

Κατ’ αρχήν, τι είναι η μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία;

Πρόκειται για μια ανώδυνη, ασφαλής και άκρως αποτελεσματική “lunch break” θεραπεία που εξασφαλίζει βαθιά ενυδάτωση, θρέψη και σύσφιξη του δέρματος ενώ μειώνει τις λεπτές γραμμές, χωρίς να προκαλεί ερεθισμό. Αποτελεί την ιδανική μέθοδο για να ενυδατωθεί το δέρμα και να αποκτήσει μια πιο νεανική όψη από την επόμενη κιόλας ημέρα.

Ποια είναι η διαδικασία εφαρμογής;

Όλοι γνωρίζουμε ότι η μεσοθεραπεία γίνεται με βελόνες ώστε να εισέλθουν τα πολύτιμα συστατικά στα επιθυμητά σημεία. Τα πράγματα όμως αλλάζουν και η διαδικασία πλέον είναι πολύ πιο απλή και ανώδυνη. Στην μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία επιτυγχάνεται η διαδερμική διείσδυση δραστικών συστατικών με την εφαρμογή ειδικά ρυθμισμένων μικρορευμάτων στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού. Η διείσδυση των πολύτιμων συστατικών γίνεται κατευθείαν στο μεσαίο στρώμα του δέρματος δηλαδή στο ακριβές βάθος που απαιτείται για τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Ωραία όλα τα παραπάνω, εγώ όμως γιατί να την επιλέξω;

  • Είναι απόλυτα ασφαλής και γίνεται χωρίς βελόνα – ακούς εσύ που φοβάσαι τις ενέσεις;
  • Αποκαθιστά στο δέρμα στοιχεία που λείπουν, όπως το υαλουρονικό, οι βιταμίνες κ.α.
  • Προσφέρει λάμψη και βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα.
  • Διορθώνει τις βλάβες της φωτογήρανσης.
  • Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.
  • Εφαρμόζεται εύκολα και γρήγορα.
  • Είναι σύντομη και δεν αφήνει σημάδια – αμέσως μετά πάμε στο γραφείο χωρίς να έχουμε τον παραμικρό ερεθισμό!

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για να πετύχω το ιδανικό αποτέλεσμα;

Τις περισσότερες φορές απαιτούνται 4-6 συνεδρίες. Ο αριθμός τους βέβαια εξαρτάται από την εικόνα του δέρματος δηλαδή από το πόσο ταλαιπωρημένο ή θαμπό είναι.

Το αποτέλεσμα έχει διάρκεια;

Το αποτέλεσμα της μη Ενέσιμης Μεσοθεραπείας διαρκεί για πολλές εβδομάδες. Ωστόσο, χρειάζεται να γίνεται η επανάληψη της θεραπείας σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Είναι η ιδανική θεραπεία για εμένα;

Η μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία δεν έχει ηλικία αφού είναι ιδανική για νεαρά άτομα τα οποία θέλουν να προλάβουν την εμφάνιση των σημαδιών του χρόνου καθώς και για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που αναζητούν την γρήγορη και βαθιά ενυδάτωση.

Μετά από όλα αυτά που διάβασες, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το Γυναίκας Υγεία – όπως κάναμε και εμείς – για να λύσεις οποιαδήποτε άλλη απορία έχεις και φυσικά για να επωφεληθείς από την Super Χριστουγεννιάτικη Προσφορά:

3 συνεδρίες μη Ενέσιμης Μεσοθεραπείας μόνο με 180 ευρώ και ΔΩΡΟ 1 Δερμοαπόξεση προσώπου με διαμάντι!

Κλείσε τώρα το ραντεβού σου στο Γυναίκας Υγεία!

Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 49, Μαρούσι (άνωθεν Media Markt)

Τηλ. Επικοινωνίας: 210-6829500

Site: https://gynaikas-ygeia.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/gynaikasygeia/

Instagram: https://www.instagram.com/gynaikasygeia/