Κυριακή, 31 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις στο μακιγιάζ σου και δείχνεις ξεπερασμένη

Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις στο μακιγιάζ σου και δείχνεις ξεπερασμένη
BEAUTY NEWS 07.03.2019 14:12

Το μόνο που δεν πρέπει να δείχνει μια γυναίκα είναι ντεμοντέ με την κακή έννοια. Δηλαδή να μην ξέρει ότι κάποιες τάσεις είναι είτε κακαίσθητες, είτε ξεπερασμένες είτε και τα δυο μαζί.

Δυστυχώς μερικές γυναίκες ακόμη κάνουν ένα πολύ μεγάλο λάθος στο μακιγιάζ τους και εκπλήσσομαι που δεν το αντιλαμβάνονται, αφού εκτός από πολύ πασέ είναι και πολύ άσχημο. Διαβάστε παρακάτω...

Ποιο είναι αυτό: Xρησιμοποιούν σκούρο μολύβι στο περίγραμμα των χειλιών τους και όχι στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν τους, πράγμα που κάνει μια άσχημη κακαίσθητη αντίθεση με τα χείλη τους.

Εάν ακόμη βάφεστε έτσι, κάλλιο αργά παρά ποτέ. Σταματήστε το. Δεν κολακεύει και δείχνει ότι είστε προσκολημμένη σε παλιακές μεθόδους μακιγιάζ. Το μολύβι χειλιών πρέπει να είναι στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν σας.

Αθηνά Οικονομάκου: Το μεγάλο #NOT στο μακιγιάζ της! Αποφύγετε να το κάνετε...

Δεν είμαστε κατά των τάσεων – το αντίθετο μάλιστα, μας αρέσει να πειραματιζόμαστε με τα νέα trends στο μακιγιάζ, αλλά θα τολμήσουμε να πούμε πως κάποια δείχνουν απλά καλύτερα σε editorials και όχι στην «πραγματική ζωή».

Ένα από αυτά –κατά τη γνώμη μας- είναι τα γκρι κραγιόν, που γνωρίζουν ιδιαίτερη επιτυχία τελευταία και πολλές γυναίκες τα τολμούν. Μία από αυτές είναι και η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία ανήρτησε την παραπάνω φωτογραφία στο instagram, στην οποία φοράει μία σκούρα γκρι απόχρωση κραγιόν στα χείλη της.

athina-oikonomakou

Δεν είναι ότι το αποτέλεσμα είναι άσχημο, αλλά σκεφτείτε πόσο πιο όμορφο θα ήταν αν στη θέση του γκρι βλέπαμε ένα μπορντό κραγιόν. Πολύ πιο θηλυκό και σέξι, σωστά;

Share