Τα μανικιούρ που ξεχωρίσαμε και σίγουρα θα λατρέψεις!

Ιδιαίτερα και κομψά!

Τα μανικιούρ που ξεχωρίσαμε και σίγουρα θα λατρέψεις!

Βρήκαμε να μανικιούρ που ξεχώρισαν αυτή την περίοδο, τα οποία και θα λατρέψεις!

Συγκεντρώσαμε τα 5 πιο αγαπημένα μας σχέδια ώστε να βρεις το ιδανικό για εσένα. Διαβάστε παρακάτω...

8 tips για να έχεις πάντα τέλεια νύχια!

Θέλεις να έχεις πάντα τέλεια νύχια; Αυτά είναι τα tips για να τα καταφέρεις χωρίς κόπο αλλά με... τρόπο!

Πάμε να μάθουμε όλα τα μυστικά! Διαβάστε παρακάτω...

1 Αρχικά πρέπει να σκεφτείς το επάγγελμα και γενικότερα την καθημερινότητά σου σε συνδυασμό με την ποιότητα των νυχιών σου. Αν για παράδειγμα, έχεις παρατηρήσει ότι τα νύχια σου σπάνε συχνά ακόμα κι όταν πας να ανοίξεις ένα αναψυκτικό τότε πρέπει να φροντίσεις το νεσεσέρ της τσάντας σου να έχει πάντα μία λίμα προστατευμένη σε θήκη. Την ώρα που το νύχι σπάει ή η άκρη του πρέπει να το λιμάρεις, πρώτον για να μην πάθεις μεγαλύτερη ζημιά και δεύτερον για να μη χαλάσεις τα ρούχα σου, αφού το άγριο νύχι πιάνεται εύκολα σε πολλά υφάσματα.

2. Πρέπει να πλένεις καλά τα χέρια σου και τα νύχια σου αλλά και να τα στεγνώνεις εξίσου καλά. Η καθαριότητα θα κάνει τα νύχια σου να είναι πιο λαμπερά και υγιή ακόμα κι να δεν είναι βαμμένα. Χρειάζεται όμως να τα στεγνώνεις καλά καθώς η υγρασία που μένει είναι ότι χρειάζονται τα βακτήρια και οι μύκητες για να αναπτυχθούν. Τα καθαρά και στεγνά νύχια εξάλλου είναι η καλύτερη βάση για το βερνίκι σου και για τη διάρκειά του.

3. Μην ξεχνάς ποτέ να βάλεις base coat πριν το βερνίκι. Είναι το πιο βασικό βήμα του μανικιούρ και δεν πρέπει να κάνεις εκπτώσεις. Βρες μία καλή βάση που θα προστατεύει τα νύχια σου από τα χημικά που όλα τα βερνίκια έχουν και επίσης δεν θα αφήνει το χρώμα να μένει ακόμα κι όταν τα ξεβάφεις.

undefined

4. Αν κόβεις ή απλά σπρώχνεις τα πετσάκια σου τότε πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική. Δεν χρειάζεται να βγάλεις αίμα για να πειστείς ότι έχεις καθαρίσει τα νύχια σου από τα ενοχλητικά πετσάκια. Αφαίρεσέ τα σιγά σιγά και μόνο αφού τα έχεις μουλιάσει για να μην τα ματώσεις.

5 Όσο ωραίο κι αν δείχνει το μανικιούρ σου με τα αγαπημένο σου χρώμα καλό είναι να αφήνεις λίγο άβαφα τα νύχια σου για να πάρουν μία ανάσα. Είναι κάτι αντίστοιχο με την επιδερμίδα του προσώπου. Όσο κι αν βάφεσαι, χρειάζεσαι πάντα ένα καλό ντεμακιγιάζ,. Έτσι και τα νύχια σου χρειάζονται που και που ένα διάλειμμα για να μην κιτρινίσουν αλλά και για να δυναμώσουν.

6. Όπως κάνεις με τα πινέλα του μακιγιάζ πρέπει να κάνεις και με τα εργαλεία για τα νύχια σου. Φρόντισε να τα καθαρίζεις κάθε φορά που τα χρησιμοποιείς και να τα αποθηκεύεις σωστά για να μην είναι εκτεθειμένα σε μικρόβια. Αν πηγαίνεις σε nail bar, τότε βεβαιώσου ότι αποστειρώνουν καλά τα εργαλεία τους και τηρούν τους κανόνες υγιεινής.

7. Αν παρατηρείς ότι τα νύχια σου δεν μεγαλώνουν γρήγορα ή ότι σπάνε πολύ συχνά τότε μάλλον πρέπει να τους κάνεις μία θεραπεία αλλά και να προσέξεις τη διατροφή σου. Μία εξέταση αίματος μπορεί επίσης να σου δώσει τη λύση γιατί συμβαίνει αυτό.

Κράτα πάντα τα νύχια και τα χέρια σου ενυδατωμένα.

Ένα ωραίο μανικιούρ δεν είναι τίποτα αν τα χέρια σου είναι ξηρά και σκασμένα! Μία κρέμα χεριών δίπλα στο κομοδίνο θα σε κάνει να θυμάσαι κάθε βράδυ ότι πρέπει να τη