Η super αναπλαστική μάσκα προσώπου με μαγιά μπύρας και μέλι!

Κάνει θαύματα!

Η super αναπλαστική μάσκα προσώπου με μαγιά μπύρας και μέλι!

Η μαγιά μπύρας παράγεται από την καλλιέργεια του μύκητα Saccharomyces cerevisiae που χρησιμεύει στην ζύμωση της παραγωγή της μπύρας από όπου πήρε και το όνομα της.

Θρεπτική αξία: Είναι ιδιαίτερα πλούσια σε πρωτεΐνες και βιταμίνες, ιδίως του συμπλέγματος Β, ενώ διαθέτει πολλά ιχνοστοιχεία όπως κάλιο, ασβέστιο, νάτριο και σίδηρο.

Δράση στην επιδερμίδα: Αναζωογονητική, επουλωτική, αντιφλεγμονώδης, θρεπτική, ιδανική για επιδερμίδες με ακμή. Μπορούμε να την βρούμε εύκολα φρέσκια σε φούρνο ή αποξηραμένη σε καταστήματα υγιεινών τροφών. Φυσικές συνταγές με μαγιά μπύρας

1.Μάσκα κατά των φλεγμονών και των εγκαυμάτων με μαγιά μπύρας και αλόη για άμεση ανακούφιση από πόνο και κάψιμο. Επουλωτική, κατευναστική, αντιφλογιστική.

Υλικά v ¼ κουταλάκι Μαγιά μπύρας σκόνη v 1κουταλακι Αλόη βέρα Gel v 4 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας (προαιρετικά)

Εκτέλεση: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα. Εφαρμογή: Απλώνουμε τη μάσκα στην ερεθισμένη περιοχή για 15 λεπτά. Ξεπλένουμε με δροσερό νερό. Βάζουμε μόνο αλόη gel αντί για κρέμα.

Ή

2. Αναπλαστική μάσκα προσώπου με μαγιά μπύρας και μέλι για σημάδια ακμής και ουλές. Η απόλυτη ανάπλαση για επιδερμίδες με σημάδια ακμής, δυσχρωμίες και ουλές.

Υλικά v 1 κουταλάκι μαγιά μπύρας σκόνη, v 1 κουταλάκι ρευστό μέλι, v 10 σταγόνες χυμό λεμονιού

Εκτέλεση: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα. Εφαρμογή: Απλώνουμε το μείγμα στο πρόσωπο και στο λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών για 15 λεπτά. Ξεπλένουμε με δροσερό νερό (1 φορά την εβδομάδα).

Μάσκα ομορφιάς με μέλι: Η ιδανική λύση για λαμπερό πρόσωπο λίγο πριν το καλοκαίρι!

Τώρα που το καλοκαίρι είναι μια ανάσα μακριά το πρόσωπο μας έχει μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ για περιποίηση! Η μάσκα ομορφιάς με μέλι είναι η ιδανική λύση!

Το Youweekly.gr σου έχει την ιδανική συνταγή για να απαλύνεις το πρόσωπο που έχει ταλαιπωρηθεί από τον χειμώνα σε χρόνο dt!

Υλικά

1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι

1 κουταλιά του γλυκού μέλι

Προετοιμασία

Ανακατέψτε τα υλικά και απλώστε τα στο πρόσωπο.

Αφήστε το μίγμα για 15 λεπτά.

Για ξηρό δέρμα χρησιμοποιήστε περισσότερο μέλι.

Για λιπαρό δέρμα λίγες σταγόνες χυμού lime.