Summer 2019: Αυτή είναι η απόλυτη τάση στο μανικιούρ και την έκανε η Selena Gomez!

Αντέγραψε το τώρα!

Summer 2019: Αυτή είναι η απόλυτη τάση στο μανικιούρ και την έκανε η Selena Gomez!

Διάβασε και αντέγραψε το τώρα! Summer 2019: Αυτή είναι η απόλυτη τάση στο μανικιούρ και την έκανε η Selena Gomez!

Η ίδια αφέθηκε στα χέρια του celebrity nail artist Tom Bachik, έχοντας όμως πρώτα ζητήσει το παρακάτω σχήμα και χρώμα για τα νύχια της.

Αν και το λευκό είναι η πιο δημοφιλής επιλογή των γυναικών για το φετινό καλοκαίρι, το peachy orange –όπως το χαρακτήρισε ο Bachik- είναι ιδανικό για να εσάς που έχετε πάρει λίγο «χρώμα» και θέλετε να το αναδείξετε στο έπακρο!

Summer 2019: Αυτή είναι η απόλυτη τάση στο μανικιούρ και την έκανε η Selena Gomez!

4 tips για να έχετε λαμπερά μαλλιά όλο το καλοκαίρι!

Για υγιή και δυνατά μαλλιά!

Το καλοκαίρι καταστρέφει πιο εύκολα τη τρίχα λόγω του ήλιου και της θάλασσας. Γι αυτό σας δίνουμε 4 tips για να έχετε λαμπερά μαλλιά όλη τη θερινή σεζόν!

Η περιποίηση των μαλλιών είναι αναγκαία και δεν θα έπρεπε να περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Ειδικά ο συνδυασμός της θερμότητας με το αλάτι της θάλασσας επηρεάζει αρκετά αρνητικά την τρίχα μας και πόσο μάλλον αν τα μαλλιά σας είναι βαμμένα. Ακολουθώντας όμως τα παρακάτω tips θα έχετε λαμπερά και όμορφα μαλλιά όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και όλο το χρόνο!

1. Χρησιμοποιήστε ένα φουλάρι ή καπέλο για να καλύψετε το κεφάλι σας όταν βρίσκεστε κάτω από τον ήλιο, έτσι θα βοηθήσετε το τριχωτό της κεφαλής σας να διατηρήσει την υγρασία του, ενώ θα το προστατεύσετε και από τις ακτίνες UV.

2. Το συχνό λούσιμο αφαιρεί τα φυσικά έλαια που υπάρχουν στο τριχωτό της κεφαλής, κάνοντας μεγαλύτερη την παραγωγή τους, με αποτέλεσμα να νιώθετε ότι λαδώνουν τα μαλλιά σας και χρειάζονται λούσιμο. Αντ’ αυτού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σπιτικό φυσικό ή ξηρό σαμπουάν, για να μειώσετε την υπερβολική λιπαρότητα.

3. Για να τα ενυδατώσετε μπορείτε να τα ξεπλύνετε με μηλόξυδο διαλυμένο σε νερό. Επίσης, η χρήση του λαδιού καρύδας 2 φορές την εβδομάδα θα χαρίσει στα μαλλιά σας ενυδάτωση και θρέψη.

4. Υπάρχουν σαμπουάν που παρέχουν UV προστασία, αλλά τα περισσότερα από αυτά έχουν πολλά χημικά. Αν δεν έχετε αντηλιακό μαλλιών, μπορείτε να βάλετε λίγο από αυτό που χρησιμοποιείτε για το σώμα σας.

Μασάζ με λάδι καρύδας: Ο «σύμμαχος» σου για δυνατά, λαμπερά μαλλιά!
Το μασάζ με λάδι καρύδας είναι μια τεχνική την οποία θα έπρεπε να εφαρμόζεις στο καθημερινό σου λούσιμο, ιδίως αν έχεις μαλλιά κανονικά ή ξηρά.

Εάν έχεις λιπαρά μαλλιά, απόφυγε να κάνεις αυτό το μασάζ σε καθημερινή βάση, αλλά περιστασιακά μία ή δύο φορές την εβδομάδα – κυρίως για χαλάρωση από το στρες και τίποτα παραπάνω!

Ξεκίνησε από το μέτωπο και, χρησιμοποιώντας όλα τα δάχτυλα των χεριών σου, άσκησε πίεση κάνοντας μικρούς κύκλους. Πρέπει να νιώθεις ότι το δέρμα του κεφαλιού σου μετακινείται ικανοποιητικά σε κάθε κίνηση.
Από το μέτωπο συνέχισε μέχρι την κορυφή του κεφαλιού και τέλειωσε κάτω, στο σβέρκο...

Για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα, συνδύασε το μασάζ με ένα λάδι από αποστάξεις φρούτων ή εξωτικών καρπών! Το λάδι καρύδας είναι τέλειο για το μασάζ του κεφαλιού.

Μετά το λούσιμο τυλίγει τα μαλλιά με ένα προστατευτικό στρώμα που συγκρατεί την υγρασία και παρέχει ένα φράγμα ενάντια στον ήλιο ή στο σεσουάρ. Μπορεί να το αντικαταστήσεις με ελαιόλαδο ή και αμυγδαλέλαιο.