Δείξε την πραγματική σου ομορφιά!

Δείξε την πραγματική σου ομορφιά!

Η αληθινή ομορφιά βρίσκεται μέσα σου, μακριά από κάθε είδους φίλτρα ή τεχνικές επεξεργασίες για τη δημιουργία μιας αψεγάδιαστης εικόνας! Βασισμένη σε αυτή τη φιλοσοφία αυτήν την περίοδο το Dove σε συνεργασία με τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος καλούν όλες τις γυναίκες να γίνουν μέρος της παγκόσμια καμπάνιας #ΔείξτεΕμάς και να δείξουν την αληθινή τους ομορφιά. Χωρίς φίλτρα, χωρίς επεξεργασία και μακριά από στερεότυπα. Παράλληλα, μέσα από αυτήν την καμπάνια το Dove και η ΑΒ Βασιλόπουλος ενισχύουν το σημαντικό έργο της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων για την Καταπολέμηση της Βίας κατά των Γυναικών.

Για να πάρεις μέρος σε αυτήν την ξεχωριστή ενέργεια δεν έχεις παρά να επισκεφθείς επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από τις 7 μέχρι τις 13 Νοεμβρίου, να αναζητήσεις τα ειδικά Photo Stations, και να φωτογραφηθείς όπως πραγματικά είσαι! Για κάθε φωτογραφία που δημοσιεύεται στο Instagram με το hashtag #ΔείξτεΕμάς ή αγοράζοντας προϊόντα Dove αποκλειστικά από τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος συμβάλλεις και εσύ στην ανανέωση του εξοπλισμού του 1ου Συμβουλευτικού Κέντρου για γυναίκες θύματα βίας, που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα το Dove, δημιούργησε την καμπάνια #ΔείξτεΕμάς, την μεγαλύτερη βιβλιοθήκη φωτογραφιών παγκοσμίως, που δημιουργήθηκε από γυναίκες, με στόχο να σπάσει τα στερεότυπα ομορφιάς και να δείξει τον αληθινό μας εαυτό. Για το σκοπό αυτό, το Dove ένωσε τις δυνάμεις του με την Getty Images, την πιο μεγάλη και αξιόπιστη βιβλιοθήκη φωτογραφιών παγκοσμίως, και την Girlgaze, μια κοινότητα γυναικών δημιουργών, με στόχο να συμβάλλει ενεργά στην αυθεντική απεικόνιση των γυναικών στα ΜΜΕ και τη διαφήμιση.

Η συλλογή περιλαμβάνει περισσότερες από 5.000 φωτογραφίες από 39 χώρες και συνεχίζει. Χωρίς ψηφιακή παραμόρφωση, απλά η αληθινή ομορφιά, που δεν αποκλείει κανέναν.

Είναι λοιπόν στο χέρι μας να αλλάξουμε τον τρόπο που προβάλλουμε τον εαυτό μας δείχνοντας στον κόσμο την αληθινή μας ομορφιά απαλλαγμένη από ρετούς και “μαγικά” φίλτρα. Γίνε και εσύ μέρος της παγκόσμιας καμπάνιας του DOVE, ανεβάζοντας μια φωτογραφία σου στον προσωπικό σου λογαριασμό στο Instagram με το hashtag #ΔείξτεΕμάς. Τι λες, θα κάνεις και εσύ τη δική σου αρχή προβάλλοντας την πραγματική σου εικόνα μακριά από τα στερεότυπα;