Trends 2020: Αυτό είναι το μακιγιάζ που πρέπει να μάθεις να κάνεις για να είσαι μια βασίλισσα το νέο έτος!

Η απόλυτη beauty τάση!

Trends 2020: Αυτό είναι το μακιγιάζ που πρέπει να μάθεις να κάνεις για να είσαι μια βασίλισσα το νέο έτος!

Αν θέλεις να είσαι μια βασίλισσα της μόδας το νέο έτος πρέπει να μάθεις να κάνεις αυτό το μακιγιάζ, αφού είναι μέσα στα trends του 2020!

Για το νέο χρόνο θα υπάρξουν ραγδαίες αλλαγές στον χώρο της ομορφιάς και τα περισσότερα trends στρέφονται σε καλλυντικά που σε κάνουν να φαίνεσαι τόσο μα τόσο φυσικά όμορφη!

Με την αρχή μιας νέα δεκαετίας τι καλύτερο να αφήσουμε πίσω μας τα looks από το παρελθόν και να αγκαλιάσουμε κάτι νεότερο;

Οι νέες τάσεις ομορφιάς θα βρεθούν μπροστά μας και αυτή είναι η ευκαιρία σου να μπει στην ζωή σου για τα καλά!

Water- Sheer Foundation

Οι οπαδοί του full καλυπτικού μπεικ απ ήδη βλέπουν μακριά από αυτό που παρουσιάζουμε, αλλά το φυσικό πιο ροζ δέρμα είναι το μεγαλύτερο trend του 2020!

Οι μάρκες ομορφιάς είναι έτοιμες να ξεκινήσουν ένα νέο κύμα θεμελίωσης που δίνει την πληρότητα του δέρματος με το πιο φυσικό φινίρισμα!

Undercover Radiance

Όταν είστε ένα βήμα πριν το τέλος του μακιγιάζ εφάρμοσε το πάνω από το μεικ απ. Ο καλύτερος τρόπος να το βάλεις είναι να το τοποθετήσεις σε υψηλά σημεία του προσώπου σου!

Feathered Brows

Τα φρύδια πρέπει να είναι λεπτά για τη νέα σεζόν!

Τα φρύδια πρέπει να είναι καλοσχεδιασμένα και χτενισμένα προς τα πάνω, αντί να τα κάνουμε προς το πλάι.

Θα χρειαστεί να προσθέσεις με ένα στυλό για φρύδια ένταση, χρώμα και πυκνότητα και θα σου αναζωογονήσει το στιλ και το look αμέσως!

Flushed Glossy Lips

Λέγαμε καιρό τώρα ότι τα gloss επιστρέφουν για τα καλά και όπως φαίνεται είναι όλα έτοιμα για να ενσωματωθεί στα trends του νέου έτους!

Τα χρώματα με γυαλιστερό φινίρισμα είναι η καλύτερη επιλογή και μάλιστα σε nude τόνους, σε πιο γήινες αποχρώσεις!

Επίσης, αυτά είναι τα must have προϊόντα που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου την Πρωτοχρονιά για να λάμπεις όλο το βράδυ!

Trends 2020: Αυτή είναι η απόχρωση που θα φοράνε όλες οι fashion bloggers! Εσύ θα την δοκιμάσεις;

Εσύ θα δοκιμάσεις την απόλυτη τάση στα Trends 2020; Οι fashion bloggers φοράνε την απόχρωση που θα λατρέψουν όλες! Μην το σκέφτεσαι άλλο!

Αυτό είναι το χρώμα που με ότι και να το συνδυάσεις, θα βγεις κερδισμένη! Η φετινή σεζόν το επιβάλλει και είμαστε σίγουρες πως θα το λατρέψεις!

Ο λόγος για το total white ντύσιμο, το οποίο ταιριάζει σε όλες, μα όλες όμως τις γυναίκες, ό,τι χρώμα δέρματος και αν έχουν και ότι είδος σωματότυπου. Γιατί; Γιατί είναι κομψό, στυλάτο και όποιο και να είναι το μέρος για το οποίο θα θελήσεις να το φορέσεις θα παραμείνεις κομψή.

Είναι το πιο τέλειο χρώμα που θα σε κάνει να εντυπωσιάσεις τους πάντες γύρω σου. Εξάλλου, αν το έχεις ήδη δοκιμάσει μέσα στο καλοκαίρι θα ξέρεις πως "μαγνητίζει" τα βλέμματα όλων. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και τον χειμώνα και για αυτό μας το προτείνουν και οι μεγάλοι σχεδιαστές της μόδας.

Δες αναλυτικά μερικά key pieces, που πρέπει να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου το συντομότερο!

Trends 2020 φούτερ

Φούτερ με κουκούλα, €32,90 από €58, American Stars

Trends 2020 τζιν

Vinyl, Manolo, €135, Manolo

Trends 2020 παπούτσια

Western, €30,99, VOI & NOI
Trends 2020 μποτάκι

Με γούνα, €75, Wrangler
Trends 2020 τακούνια

Με φερμουάρ, €115, Wrangler

Trends 2020 μπλούζα

Πουκάμισο, Makis Tselios Y.W., €56,90

Trends 2020 παντελόνι

Σε γραμμή «καμπάνα», €35,99, Sfera

Trends 2020 άσπρο τζιν

Skinny, €56, American Eagle Outfitters

Για να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου, σου έχουμε και τις σκιές που θα λατρέψεις για τις φετινές γιορτές, και που ταιριάζουν σίγουρα με τα περισσότερα ρούχα σου!