Selena Gomez: Τα holographic νύχια της στο νέο video clip της θα τα ζηλέψεις!

Σου βρήκα το μανό που χρησιμοποίησε!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Selena Gomez: Τα holographic νύχια της στο νέο video clip της θα τα ζηλέψεις!

Τα holographic νύχια που επέλεξε να κάνει η Selena Gomez στο νέο video clip της θα τα ζηλέψεις, αφού εκτός το ότι είναι πολύ girly θα είναι και η νέα τάση για το 2020.

Η τραγουδίστρια μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, έκανε ένα δυναμικό comeback με δυο τραγούδια «φωτιά»... στην κυριολεξία, καθώς η θύελλα αντιδράσεων που έφερναν μαζί τους τα ήθελαν να τα έχει γράψει για τον Justin Bieber με τον οποίο πριν παντρευτεί με την Hailey Baldwin είχαν πολλά χρόνια σχέσεις.

Στο νέο της τραγούδι με τίτλο «Rare» δεν γινόταν να μην παρατηρήσω τα νύχια της, τα οποία ήταν εκπληκτικά. Μάλιστα, βρήκα και το μανό που χρησιμοποίησε.

Στα νύχια της λοιπόν, ο nail artist της επέλεξε Kiara Sky Colorbase Gel Nail Polish και η συγκεκριμένη απόχρωση έχει τον τίτλο «Shooting Star».

Για εσένα που έχει κοντά νύχια, πάρε μερικές ιδέες για μανικιού που είναι ότι πιο hot για το φετινό χειμώνα.

Summer 2019: Αυτή είναι η απόλυτη τάση στο μανικιούρ και την έκανε η Selena Gomez!

Διάβασε και αντέγραψε το τώρα! Summer 2019: Αυτή είναι η απόλυτη τάση στο μανικιούρ και την έκανε η Selena Gomez!

Η ίδια αφέθηκε στα χέρια του celebrity nail artist Tom Bachik, έχοντας όμως πρώτα ζητήσει το παρακάτω σχήμα και χρώμα για τα νύχια της.

Αν και το λευκό είναι η πιο δημοφιλής επιλογή των γυναικών για το φετινό καλοκαίρι, το peachy orange –όπως το χαρακτήρισε ο Bachik- είναι ιδανικό για να εσάς που έχετε πάρει λίγο «χρώμα» και θέλετε να το αναδείξετε στο έπακρο!

Summer 2019: Αυτή είναι η απόλυτη τάση στο μανικιούρ και την έκανε η Selena Gomez!

Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε στα νύχια της την απόλυτη τάση! Αυτό είναι το χρώμα που θέλουν όλες!

Η Ελένη Φουρέιρα έφερε και πάλι στην χώρα την απόλυτη τάση! Έβαλε στα νύχια αυτό το χρώμα που το θέλουν σίγουρα όλες και έχει προκαλέσει φρενίτιδα!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ένα από τα θέματα που απασχολεί πολλές γυναίκες, είναι το σχέδιο και το χρώμα που θα κάνουν στα γιορτινά τους νύχια!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, που είναι μάστερ στο στιλ και τις τάσεις προτείνει την πιο ωραία απόχρωση την οποία σίγουρα δεν πρέπει να χάσει καμία!

Σου βρήκαμε επίσης τον τέλειο συνδυασμό που έκανε με τα πιο "άσχημα" παπούτσια!

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται σε φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Φουρέιρα επιλέγει ένα πιο λαμπερό κόκκινο για τα νύχια της, το οποίο πάει προς πορτοκαλί!