Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε την σκιά της Άνοιξης - Την προτείνουν και οι make up artists

Θα την δοκιμάσεις;

Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε την σκιά της Άνοιξης - Την προτείνουν και οι make up artists

Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε την σκιά της Άνοιξης που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα! Την προτείνουν τόσο οι make up artists, όσο και οι μεγάλοι σχεδιαστές της μόδας. Για αυτό το λόγο μάλιστα, και η τραγουδίστρια το δοκίμασε και της πάει πολύ!

Η ίδια ως λάτρης της ομορφιάς, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην τάση και την δοκίμασε, συνδυάζοντάς την μαζί με το απόλυτο look!

Και ο λόγος για την ροζ σκιά, που είναι μοναδικό trend και πρέπει οπωσδήποτε να το εφαρμόσετε και εσείς για να "μαγνητίσετε" όλα τα βλέμματα πάνω σας. Το καλύτερο είναι πως ταιριάζει σε όλες.

Σου βρήκαμε επίσης τον τέλειο συνδυασμό που έκανε με τα πιο "άσχημα" παπούτσια!

Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε στα μάτια της την απόλυτη τάση! Αυτή τη σκιά τη θέλουν όλες!

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε και πάλι την ανατροπή και έβαλε στα μάτια της την απόλυτη τάση για το μακιγιάζ για φέτος το χειμώνα! Αυτή τη σκιά που φόρεσε τη θέλουν σίγουρα όλες!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει ένα μοναδικό τρόπο να κάνει τάση το οτιδήποτε βάζει πάνω της! Από τα ρούχα της μέχρι και τα νύχια της, η Ελένη Φουρέιρα είναι το απόλυτο fashion icon της χώρας.

Έτσι δε θα μπορούσαμε να μη λατρέψουμε και τη μοναδική σκιά που αποφάσισε να φορέσει. Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα θερμό μακιγιάζ με πορτοκαλί σκιά, η οποία ταίριαζε υπέροχα στο πρόσωπό της!

Σας βρήκαμε επίσης τα ανατρεπτικά παπούτσια που φόρεσε και τους "τρέλανε" όλους!

Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε στα νύχια της την απόλυτη τάση! Αυτό είναι το χρώμα που θέλουν όλες!

Η Ελένη Φουρέιρα έφερε και πάλι στην χώρα την απόλυτη τάση! Έβαλε στα νύχια αυτό το χρώμα που το θέλουν σίγουρα όλες και έχει προκαλέσει φρενίτιδα!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ένα από τα θέματα που απασχολεί πολλές γυναίκες, είναι το σχέδιο και το χρώμα που θα κάνουν στα γιορτινά τους νύχια!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, που είναι μάστερ στο στιλ και τις τάσεις προτείνει την πιο ωραία απόχρωση την οποία σίγουρα δεν πρέπει να χάσει καμία!

Σου βρήκαμε επίσης τον τέλειο συνδυασμό που έκανε με τα πιο "άσχημα" παπούτσια!

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται σε φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Φουρέιρα επιλέγει ένα πιο λαμπερό κόκκινο για τα νύχια της, το οποίο πάει προς πορτοκαλί!