Η Δανάη Πάππα με την πιο cool σκιά - Δεν την είχαμε δει ποτέ έτσι στο Τατουάζ

Αν είσαι fashionista, ξέρεις!

Η Δανάη Πάππα με την πιο cool σκιά - Δεν την είχαμε δει ποτέ έτσι στο Τατουάζ

Η Δανάη Παππά βγήκε βράδυ και έκανε εντύπωση με την πιο cool σκιά. Την φορούν όλες οι fashionistas και δεν την είχαμε δει ποτέ έτσι στο Τατουάζ. Μαγνήτισε τα βλέμματα και αν κάνεις copy the look δεν θα χάσεις.

Η μελαχρινή ηθοποιός ξέρει καλά να αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά της και με μια σκιά πήρε το απόλυτο 10άρι στο μακιγιάζ. Έβαλε μαύρο σύνολο και επέλεξε να «σπάσει» την μονοτονία με μια σκιά σε ροζ χρώμα με στρασάκια.

Η Δανάη Παππά, που γνωρίσαμε στην σειρά Τατουάζ, αγαπά πολύ τα έντονα χρώματα και πρόσφατα μας είχε επίσης εντυπωσιάσει με το μπλε μαγιό που αποκάλυψε τις άψογες αναλογίες της. Αν είσαι κι εσύ μελαχρινή, σίγουρα η έντονη ροζ σκιά θα σου πάει αλλά με τα κατάλληλα tips μπορείς να την φορέσεις και αν είσαι ξανθιά. Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Δανάη Πάππα με ροζ σκιά

Πώς να φορέσεις την σκιά σε ροζ όπως η Δανάη Παππά από το Τατουάζ

Το total μεταλλικό μακιγιάζ σε διάφορες αποχρώσεις μπορεί να γίνει τρομερά εντυπωσιακό αλλά χρειάζεται προσοχή. Ξεκίνα κάνοντας πολύ ελαφριά βάση για αψεγάδιαστο δέρμα. Κάνε juicy χείλη με διάφανο lipgloss και άπλωσε ελάχιστο ροζ ρουζ σε κρεμώδη μεταλλική υφή. Το βασικό καλλυντικό είναι η μεταλλική μπλε σκιά που θα βάλεις στο καπάκι του ματιού. Μην ξεχνάς ότι η μεταλλική σκιά ματιών είναι κατά βάση μία καλοκαιρινή επιλογή που μπορείς να βάλεις σε όλες τις αποχρώσεις, αρκεί να κάνεις σωστό υπόλοιπο μακιγιάζ. Μπορείς να βάλεις μεταλλική σκιά σε πρωινή εμφάνιση αλλά και να κάνεις glamorous styling πάντα με μέτρο και όχι πολλή ποσότητα. Θέλει προσοχή για να μην βγεις... too much και αντί για fashionista καταλήξεις μεγάλο #NOT!