Brow lamination: Το νέο trend για πλούσια φρύδια που θα σε διχάσει

Εσύ διαλέγεις αν σου αρέσει ή όχι

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Brow lamination: Το νέο trend για πλούσια φρύδια που θα σε διχάσει

Το Brow lamination είναι το νέο trend στα φρύδια που θα σε διχάσει. Εσύ θα το ακολουθήσεις ή όχι; Δες τα μυστικά που πρέπει να γνωρίζεις για αυτή την νέα μανία και η απόφαση μετά είναι δική σου με βάση την αισθητική σου.

Μεταξύ microblading, tweezing, tinting και threading, υπάρχουν ένα εκατομμύριο διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορούμε να φτιάξουμε τα φρύδια μας (με διαφορετικά επίπεδα πόνου).

Τώρα, υπάρχει ένα νέο trend που ισχυρίζεται ότι θα σας δώσει τα μεγαλύτερα, πιο πυκνά, τα πιο μακριά φρύδια σαν αυτά της Cara Delevingne. Μιλάμε για το brow lamination.

Είναι στην πραγματικότητα η τελευταία θεραπεία που σας υπόσχεται ένα σετ φρυδιών σαν μοντέλου που αξίζουν selfie, μείον τον πόνο και τη δέσμευση.

Τι είναι το brow lamination το νέο trend στα φρύδια

Είναι μια νέα τάση στη βιομηχανία των φρυδιών και κατάγεται από τη Ρωσία. Είναι η καλύτερη διαδικασία για την εξουδετέρωση σκληρών και απείθαρχων τριχών, καθώς τις θέτει στη θέση τους, έτσι ώστε κάθε τρίχα να βρίσκεται στην ίδια κατεύθυνση, δίνοντας ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Είναι σαν μια θεραπεία κερατίνης για τα φρύδια σας! Το καλύτερο είναι ότι είναι vegan.

Πως δείχνουν τα φρύδια σου μετά την θεραπεία

Μετά τη διαδικασία, τα φρύδια σας θα φαίνονται παχύτερα, πιο γεμάτα, πιο σφιχτά και χτενισμένα στο ιδανικό σχήμα. Θα πρέπει να μοιάζουν με τα απόλυτα καλλωπισμένα, βουρτσισμένα φρύδια. Η ιδέα είναι ότι δεν θα χρειαστεί πλέον να χρησιμοποιήσετε μολύβι για να σχεδιάσετε το σχήμα - δεν είναι όνειρο;

Πως γίνεται η διαδικασία

  • Η θεραπεία ξεκινά με μια συμβουλή για να βρείτε το σωστό σχήμα και στυλ για το πρόσωπό σας.
  • Ένα μοναδικό vegan και απαλό διάλυμα εφαρμόζεται για να κάνει τα φρύδια ίσια και εύκαμπτα.
  • Ένας ενυδατικός ορός εφαρμόζεται για την ενυδάτωση τους
  • Εφαρμόζεται μια φυσική απόχρωση (η σκιά εξαρτάται από το χρώμα των φρυδιών σας).
  • Τέλος, εφαρμόζεται ένας θρεπτικός ορός.
  • Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 50 λεπτά, κοστίζει 80 ευρώ και διαρκεί περίπου ένα μήνα.

Πως μπορείς να τα φροντίσεις μετά την θεραπεία

Η διαδικασία του brow lamination μπορεί να τα στεγνώσει λίγο, οπότε απλώστε μια μικρή ποσότητα λαδιού στα φρύδια σας καθημερινά. Οτιδήποτε όπως το καστορέλαιο κάνει τη δουλειά.

Δες εδώ τώρα που είσαι σπίτι βάψεις τα μαλλιά σου, ποια λάθη να αποφύγεις