"Do it like Bella Hadid" - Tα dark χείλη ήρθαν για να μείνουν

Θα τα δοκιμάσεις;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor

"Do it like Bella Hadid" ή αλλιώς δοκίμασε και εσύ το νέο trend που θα προκαλέσει χαμό και το καλοκαίρι. Και αν δεν μας πιστεύεις άκου το μοντέλο που ψήφισε "ναι" στην νέα τάση. Tα dark χείλη ήρθαν για να μείνουν!

Εκτός και αν είσαι λάτρης του goth look, δεν θα έπαιρνες έμπνευση από την οικογένεια Addams για τα καθημερινά beauty tips σους. Ωστόσο, υπάρχει ένας σύγχρονος τρόπος να πάρεις λίγη από την goth μεριά σου, και να την φέρεις στα επίπεδά σου, όπως έδειξε και ο οίκος Max Mara στο SS20 show του.

Tα dark χείλη που θα αγαπήσεις - Πάρε έμπνευση από την Bella Hadid

Εάν θεωρείς ότι τα μαύρα χείλη είναι εκφοβιστικά, μπορείς να δοκιμάσεις μια πιο απαλή απόχρωση, μια λιγότερο μαύρη απόχρωση, που μπλεδίζει για πιο metallic ή μια μωβ. Η αλήθεια είναι πως τα σκουρόχρωμα κραγιόν είναι πολύ πιο κολακευτικά και ταιριάζει σε κάθε περίσταση και παλέτα.

Το όμορφο μοντέλο, τολμάει και κάνει διαφορετικά looks και αυτό που την κάνει να τα "κατακτά" όλα βρίσκεται πίσω από την καλή προσωπική της άποψη πάνω στην ομορφιά και για αυτό τα προτείνει και σε μας. Ωστόσο να αναφέρουμε πως η ίδια είναι γενικά τολμηρή, μιας και δεν φοβάται να κάνει προκλητικές αναρτήσεις και η οποία να πούμε ότι έχει επισκεφτεί αρκετές φορές την χώρας μας, ανεβάζοντας μάλιστα και φωτογραφίες. Δείτε την εδώ και θα μείνετε!

Το μαύρο κραγιόν μπορεί να τονίσει τα χείλη σου αλλά και να κάνει το υπόλοιπο πρόσωπό σου να μοιάζει εντελώς άτονο, «ξεπλυμένο». Για να το αποφύγεις αυτό και να δείξεις και εσύ όπως η Bella Hadid που το φοράει και μαγνητίζει, πρέπει να προσθέσεις το ρουζ στην καθημερινότητά σου. Ωστόσο σου έχουμε και εναλλακτική για το πιο καλοκαιρινό αλλά βραδινό look, και αυτό δεν είναι από τις αγαπημένες μπορντό αποχρώσεις στα κραγιόν που βγαίνουν είτε σε πιο έντονα χρώματα είτε σε πιο απαλά.