Ξεδίψασε την επιδερμίδα σου με υαλουρονικό οξύ & αλόη!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Ξεδίψασε την επιδερμίδα σου με υαλουρονικό οξύ & αλόη!

Εάν νιώθεις πως η επιδερμίδα σου έχει ανάγκη από εντατική ενυδάτωση, όπως εγώ, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις τη νέα “φυσική” skincare φροντίδα Hyaluronic Aloe της Garnier, η οποία περιέχει στη σύνθεσή της τα πολύτιμα οφέλη του υαλορουνικού οξέος και της βιολογικής αλόης.

Πως όμως μπορεί κάποιος να ενυδατώσει σε βάθος την επιδερμίδα του; Ακολουθώντας απλά δυο βασικές κινήσεις περιποίησης, που δεν είναι άλλες από τον καθαρισμό και την ενυδάτωση, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια όμορφη, φωτεινή και κυρίως βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα! Μην ξεχνάς ότι όταν η επιδερμίδα είναι σωστά ενυδατωμένη μπορεί να προστατευτεί καλύτερα από τις εξωτερικές επιθέσεις, όπως τις υψηλές ή και χαμηλές θερμοκρασίες, τη ρύπανση κ.λπ. και να διατηρήσει τη φρέσκια και δροσερή της όψη!

ρουτίνα ομορφιάς

νερό καθαρισμού garnier

garnier προιόντα

Follow my 2 steps skincare ritual

Less stress more facial...

Και επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός όλα ξεκινούν από τον σωστό και επιμελή καθαρισμό. Έτσι, το πρωί μόλις ξυπνήσω πλένω καλά το πρόσωπό μου και μετά εφαρμόζω με απαλές κυκλικές κινήσεις το τζελ καθαρισμού Hyaluronic Aloe σε όλη την επιφάνεια της επιδερμίδας του προσώπου χωρίς φυσικά να ξεχνώ την περιοχή του λαιμού. Η ανάλαφρη υφή του καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα μου από τους ρύπους, ενώ ακόμη αφαιρεί αποτελεσματικά τυχόν υπολείμματα λιπαρότητας σε λίγες μόνο κινήσεις.

hyaluronic cleaning aloe

hyaluronic foam

Με αυτόν τον τρόπο προετοιμάζεται ιδανικά η επιδερμίδα μου για να υποδεχθεί στη συνέχεια την απόλυτη ενυδάτωση που έρχεται μέσα από την υπέροχη δροσερή υφή-σε μορφή τζελ- του Hyaluronic Aloe Jelly. Μόλις ολοκληρώσω ξεπλένω καλά με χλιαρό νερό και σκουπίζω το πρόσωπό μου ταμποναριστά με μια βαμβακερή πετσέτα αποφεύγοντας το τρίψιμο και μετά συνεχίζω με την ενυδάτωση. Εναλλακτικά για έναν ακόμη πιο απαλό καθαρισμό ο αφρός αλλά και το micellaire water, που πρόσφατα προστέθηκαν στη σειρά αποτελούν την ιδανική επιλογή για να ξεκινήσεις την τελετουργία φροντίδας σου.

garnier προιόντα ομορφιάς

προιόντα καθαρισμού

hyaluronic κρέμα νυκτός

Hydrated skin is happy skin!

Μια μικρή μόνο ποσότητα από το δροσιστικό αυτό τζελ είναι αρκετή για να δώσει στο δέρμα μου σούπερ ενυδάτωση για 48 ολόκληρες ώρες κλειδώνοντας την υγρασία, ενώ ακόμη καταπραϋνει τυχόν ερεθισμούς και επαναφέρει σε λίγες μόνο εφαρμογές την ελαστικότητα και τη απαλότητά του χάρη στο υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης και τη βιολογική αλόη της σύνθεσης. Μάλιστα, στην περίπτωση που θέλεις να μακιγιαριστείς στη συνέχεια καλό θα ήταν περιμένεις λίγα λεπτά ώστε να απορροφηθεί το υπέροχο αυτό τζελ χαρίζοντας όλα τα ευεργετικά συστατικά του στο δέρμα σου.

Όμως τα οφέλη αυτού του multi-purpose hero product δεν σταματούν εκεί καθώς είναι ένα πολυχρηστικό προϊόν που μπορώ να χρησιμοποιήσω ακόμη και ως κρέμα νύχτας για μια ξεκούραση όψη το πρωί ή και ως μάσκα για άμεση τόνωση και επανόρθωση. Και μην ξεχνάς... στην σειρά θα βρεις ακόμη την ενισχυμένη κρέμα Hyaluronic Aloe Cream που είναι ιδανική για την ξηρή αλλά και για την ευαίσθητη επιδερμίδα.

hyaluronic κρέμα ημέρας

Expert tip...

Εάν πάλι αισθάνεσαι ότι το δέρμα σου διψά για ακόμη περισσότερη ενυδάτωση μετά τον καθαρισμό και πριν από την εφαρμογή αυτού του σούπερ τζελ μπορείς να δώσεις στην επιδερμίδα σου μια ακόμη έκρηξη δροσιάς εφαρμόζοντας την υφασμάτινη μάσκα της σειράς Hyaluronic Aloe για μόλις 15 λεπτά! Η μάσκα είναι εμποτισμένη με ποσότητα υαλουρονικού οξέος, που αντιστοιχεί σε ένα μπουκάλι ορού, προσφέροντας άμεση φρεσκάδα και αναζωογόνηση στο πρόσωπό σου!

μάσκα καθαρισμού και ενυδάτωσης

hyaluronic μάσκα

Say no to animal testing

Όμως υπάρχει ένας ακόμη λόγος για να βάλεις τη σειρά Garnier Hyaluronic Aloe στη ρουτίνα ομορφιάς σου και αυτός δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι όλα τα προϊόντα της σειράς είναι επίσημα εγκεκριμένα ως cruelty-free από το Leaping Bunny Programme του Cruelty Free International, ενός οργανισμού με ηγετική θέση και δράση-πρότυπο στη μάχη κατά των δοκιμών σε ζώα. Έτσι, νιώθεις διπλά περήφανη για την επιλογή σου!

garnier hyaluronic aloe