3+1 αντηλιακά από τη Benostan που θα λατρέψεις!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
3+1 αντηλιακά από τη Benostan που θα λατρέψεις!

Η άνοιξη προστάζει, μεταξύ άλλων, και την κατάλληλη αντηλιακή προστασία για την επιδερμίδα θυμίζοντάς μας ότι δεν πρέπει να παραμελούμε με τίποτα τη χρήση του αντηλιακού. Έτσι, το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε εκείνο που μας ταιριάζει μέσα από τη σειρά αντηλιακής φροντίδας Benostan, η οποία περιέχει 4 σούπερ δροσερές φόρμουλες, που θα θωρακίσουν άμεσα και αποτελεσματικά το δέρμα κάτω από τον ήλιο.

Λίγα λόγια για τη σειρά

Στην πλούσια γκάμα της Benostan ανακαλύψαμε 4 αντηλιακά προϊόντα για όλη την οικογένεια: την αντηλιακή κρέμα προσώπου 2 σε 1, το αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος, το αντηλιακό γαλάκτωμα για παιδιά και το αντιηλιακό λάδι σώματος 2 σε 1 για βαθύ μαύρισμα & σύσφιξη. Τα συγκεκριμένα προϊόντα περιέχουν οργανικά φίλτρα και βιολογικά εκχυλίσματα καρπών και φυτών, που προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο, ενώ παράλληλα ενυδατώνουν και ομορφαίνουν το δέρμα. Ακόμη, η πολύτιμη σύνθεσή τους προσφέρει ισχυρή προστασία από τις υπεριώδεις ηλιακές ακτίνες UVA & UVB και την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Με ποιό τρόπο όμως προστατεύουν το δέρμα; Ας δούμε αναλυτικά πως δρα το κάθε ένα από αυτά.

Αντιηλιακή κρέμα προσώπου 2 σε 1 με SPF40.

Έχει διπλή δράση (αντηλιακή & αντιρυτιδική) καθώς προστατεύει από τον ήλιο, ενώ παράλληλα θωρακίζει το δέρμα από σημάδια του χρόνου όπως λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Επιπλέον, διαθέτει υπέροχη ανάλαφρη και δροσερή υφή που απλώνεται εύκολα στην επιδερμίδα χωρίς να αφήνει σημάδια. Ακόμη τα εκχυλίσματα από βιολογικό σύκο και καλέντουλα καλύπτουν τις ανάγκες της επιδερμίδας σε προστασία και ενυδάτωση για πολλές ώρες. Είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος.

Αντιηλιακό γαλάκτωμα σώματος με SPF20.

Χαρίζει προστασία από τον ήλιο και ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας. Επιπλέον, δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας ενάντια στην UVA & UVB ακτινoβολία και είναι κατάλληλο ακόμα και για επιδερμίδες που δεν έχουν εκτεθεί στον ήλιο. Η λεπτόρευστη και δροσερή υφή του απλώνεται πανεύκολα χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Τέλος, ο συνδυασμός εκχυλισμάτων βιολογικού σύκου και καλέντουλας προστατεύει κι ενυδατώνει φυσικά και αποτελεσματικά.

Αντιηλιακό γαλάκτωμα προσώπου & σώματος για παιδιά με SPF40.

Προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο και φροντίδα στο ευαίσθητο παιδικό δέρμα, με εκχυλίσματα από βιολογικό σύκο και καλέντουλα. Δημιουργώντας ασπίδα προστασίας από τις ακτινοβολίες UVA & UVB, είναι κατάλληλο και ασφαλές για μωρά και παιδιά, ενώ έχει υποαλλεργικό άρωμα και λεπτή υφή που κάνουν την εφαρμογή του παιχνιδάκι!

Αντιηλιακό λάδι σώματος 2 σε 1 για βαθύ μαύρισμα & σύσφιξη με SPF10.

Θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός μας για μαυρισμένο σώμα, με τέλεια γραμμή. Και αυτό γιατί προστατεύει, ενυδατώνει, διατηρεί την επιδερμίδα ελαστική και ταυτόχρονα βοηθά στη σύσφιξη του σώματος και τη μείωση της κυτταρίτιδας. Τέλος, είναι κατάλληλο και για την προστασία των μαλλιών από την ψαλίδα, χάρη στα θρεπτικά εκχυλίσματα αβοκάντο και υπέρικου (βάλσαμο), που περιέχει στη σύνθεσή του.

Benostan αντηλιακά

*Σημείωσε ότι όλα τα προϊόντα της σειράς παράγονται με μέθοδο της φυσικής εκχύλισης και συνδυάζουν στη φόρμουλα τους εκχύλισμα από ελιά και φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων της ελληνικής γης.

Τα προϊόντα Benostan θα τα βρεις αποκλειστικά στα φαρμακεία και στο www.benostangreece.gr (Facebook: Benostan Health Products, Instagram: benostanhealthproducts)