Κοιλιοπλαστική: Η λύση για να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά!

Κοιλιοπλαστική: Η λύση για να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά!

Πες «αντίο» στο συσσωρευµένο λίπος και στη χαλάρωση της επίµαχης περιοχής µε τη δηµοφιλή αυτή µέθοδο, η οποία υπόσχεται να σου χαρίσει επίπεδη κοιλιά λίγο πριν βγεις στην παραλία!

Η πλαστικός χειρουργός, Δρ Γιολάντα Πεπέ, σου εξηγεί περισσότερα για την κοιλιοπλαστική.

Η έντονη καθιστική ζωή, µια εγκυµοσύνη αλλά και το πέρασµα του χρόνου είναι µερικοί µόνο από τους λόγους που µπορεί να δηµιουργήσουν τοπικός λίπος και χαλάρωση στην περιοχή της κοιλιάς. Εδώ, λοιπόν, έρχεται για να δώσει τη λύση η κοιλιοπλαστική, που απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες, οι οποίοι έχουν αισθητικό πρόβληµα στην επίµαχη περιοχή, που δεν µπορεί να αντιµετωπιστεί µε υγιεινή διατροφή και συστηµατική άσκηση.

Μάθε για την επέµβαση

Η τεχνική που επιλέγεται εξαρτάται από το αν πρόκειται για µια µικρή, στρογγυλή κοιλιά, η οποία οφείλεται σε τοπικό, περιττό λίπος, ή αν πρόκειται για ένα κοιλιακό τοίχωµα που έχει διαταθεί υπερβολικά και έχει χαλαρώσει. Σε περίπτωση περιττού λίπους, πραγµατοποιείται αφαίρεσή του από την περιοχή της κοιλιάς και στη συνέχεια γίνεται σύσφιξη του κοιλιακού µυός και της ζώνης του δέρµατος που βρίσκεται κάτω από τον αφαλό. Ο αφαλός διατηρείται στο φυσιολογικό του ύψος και η οριζόντια ουλή στην περιοχή, ακριβώς από κάτω, απορροφάται µε την πάροδο του χρόνου. Στόχος της κοιλιοπλαστικής είναι να διορθώσει σηµείο προς σηµείο τις παραµορφώσεις και να αποκαταστήσει την αρµονία της κοιλιακής περιοχής, επαναφέροντας τις σωστές γραµµές της. Μάλιστα, πρόκειται για µια αποτελεσµατική επέµβαση που δίνει εντυπωσιακό αποτέλεσµα, αφού η κοιλιά γίνεται σχεδόν επίπεδη.

Μόνιµα & άµεσα ορατά αποτελέσµατα

Μπορεί η κοιλιοπλαστική να θεωρείται µια δύσκολη επέµβαση, ωστόσο το όφελος είναι πάντα εµφανές. Μετά από αυτήν συστήνεται η χρήση ενός ειδικού λαστέξ και µιας ειδικής ζώνης για την κοιλιά, ενώ χρειάζονται απαραίτητα δύο εβδοµάδες ανάπαυσης µέχρι να επιστρέψεις στην καθηµερινότητά σου. Τα αποτελέσµατά της είναι µόνιµα, αλλά µια σηµαντική αύξηση βάρους µπορεί να τα επηρεάσει. Σηµείωσε ότι όσοι υποβάλλονται στη συγκεκριµένη επέµβαση απολαµβάνουν µετεγχειρητικά ένα µόνιµο και αισθητικά ελκυστικό σχήµα στην κοιλιά, πράγµα που µπορεί να αποτελέσει ισχυρό κίνητρο για την περαιτέρω απώλεια βάρους.

Info

Δρ. Γιολάντα Πεπέ, Πλαστικός Χειρουργός,

Διεύθυνση: Αγίας Σοφίας 37, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 287800, 2310 275050

giolantapepe.gr, info@giolantapepe.gr, Facebook: Giolanta Pepe