«Το Hando Massage & SPA ήρθε για να συµπληρώσει µία ολιστική προσέγγιση στο wellness»

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
«Το Hando Massage & SPA ήρθε για να συµπληρώσει µία ολιστική προσέγγιση στο wellness»

Ένας υπέροχος χώρος ευεξίας και αναζωογόνησης, με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για απόλυτες στιγμές χαλάρωσης, άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του δίπλα σε ένα από τα πιο ιστορικά σημεία του κέντρου της Αθήνας.

Εμείς μιλήσαμε με τον Νίκο Δαρίβα, εμπνευστή και ιδρυτή του χώρου, ο οποίος μας εξήγησε όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το Hando Massage & Spa, που αποτελεί κυριολεκτικά μια όαση στην καρδιά της πόλης!

Το Hando Massage & SPA

Το Hando Massage & Spa είναι ένας νέος χώρος ευεξίας και wellness που µόλις ξεκίνησε τη λειτουργία του στο κέντρο της Αθήνας. Ποια ήταν η πηγή έµπνευσής σας;

Η ιδέα της δηµιουργίας ενός σύγχρονου χώρου, που θα στεγάζει ένα περιβάλλον wellness & wellbeing, γεννήθηκε αρκετά χρόνια πριν. Την περίοδο που ζούσα και εργαζόµουν στο Λονδίνο, η φροντίδα του σώµατος και η ανάγκη για χαλάρωση και ευεξία ήταν επιβεβληµένη. Η ίδρυση του Hando Massage & Spa ήρθε για να συµπληρώσει µια ολιστική προσέγγιση του wellness, σε ένα ιστορικό σηµείο του κέντρου της Αθήνας. Ο σκοπός µας είναι να προσφέρουµε ένα καταφύγιο χαλάρωσης και αναζωογόνησης, στην καρδιά της πόλης, σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από minimal αισθητική και αποπνέει την τέλεια αρµονία µυαλού και σώµατος.

Το Hando Massage & SPA

Πώς διαφοροποιείται το Hando Massage & Spa σε σχέση µε άλλους χώρους ευεξίας; Ποια είναι η φιλοσοφία του;

Η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών µας βασίζεται στην άριστη επαγγελµατική κατάρτιση των θεραπευτών, που συνθέτουν την οµάδα του Hando Massage & Spa. Σκοπός µας είναι να προσφέρουµε εξαιρετικές εµπειρίες εξυπηρέτησης και να καλλιεργήσουµε µακροπρόθεσµες σχέσεις εµπιστοσύνης µε τους επισκέπτες µας.

Τι περιλαµβάνει το µενού υπηρεσιών του χώρου; Τι treatments µπορεί να κάνει κάποιος εκεί;

Στο Hando Massage & Spa θα βρείτε µια µεγάλη ποικιλία θεραπειών, που αποτελείται από 21 είδη µασάζ και περιποίησης σώµατος, αλλά και έναν ειδικά διαµορφωµένο και σύγχρονο χώρο σάουνας, που αποτελεί σηµείο απόδρασης και ηρεµίας για κάθε ώρα της µέρας. Στον χώρο µπορεί να απολαύσει κανείς παραδοσιακές θεραπείες µασάζ (σουηδικό, λεµφικό ή βαθέως ιστού) και εξειδικευµένες τεχνικές, όπως το Lomi Lomi ή το Αγιουρβεδικό µασάζ.

Πόσα άτοµα απασχολούνται στον χώρο σας και ποια είναι η εξειδίκευσή τους;

Η οµάδα του Hando Massage & Spa αυτή τη στιγµή απαρτίζεται από επτά πιστοποιηµένους θεραπευτές, µασέρ και φυσικοθεραπευτές, µε απόλυτη εξειδίκευση στις τεχνικές που προσφέρουν. Το mobile massage απασχολεί συνολικά περισσότερους από 250 θεραπευτές σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Παράλληλα δηµιουργήσατε και µια καινοτόµα εφαρµογή (app), το Hando App, µέσα από τo οποίο µπορεί κάποιος να κλείσει το προσωπικό του ραντεβού όπου κι αν βρίσκεται. Μιλήστε µας γι’ αυτό...

Το Hando App θα είναι διαθέσιµο προς το τέλος του µήνα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Κάθε χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει µέσα από µια ευρεία γκάµα θεραπειών, να µελετήσει τα προφίλ των θεραπευτών και να κλείσει ραντεβού στον χρόνο και τον χώρο που τον εξυπηρετεί. Η εφαρµογή θα διαθέτει σύστηµα γεωεντοπισµού (GPS), ώστε ο χρήστης να µπορεί να βρει εύκολα και γρήγορα διαθέσιµο ραντεβού µε έναν θεραπευτή από την άνεση του σπιτιού του, το γραφείο του ή από οπουδήποτε αλλού κι αν βρίσκεται.

Tο ταξίδι στην ευεξία συνεχίζει για εσάς και µε έναν αντίστοιχο χώρο στο «νησί των Ανέµων», τη Μύκονο αλλά και τη Θεσσαλονίκη. Θέλετε να µας πείτε λίγα λόγια;

Το Hando Massage & SPA

Οι θεραπευτές µας βρίσκονται ήδη στη Μύκονο, σε πολλά κοµβικά σηµεία στο νησί, όπως στην παραλία Alemagou, στα ξενοδοχεία Bianco a Nero Mykonos Hotel, Alissachni Mykonos, Mileo Mykonos αλλά και στον χώρο αισθητικής MB Beauty Salon, όπου προσφέρονται ολοκληρωµένα πακέτα χαλάρωσης και περιποίησης. Επίσης, σύντοµα είναι στα σχέδιά µας η ίδρυση ενός χώρου ευεξίας και spa στη Θεσσαλονίκη, για µοναδικές στιγµές απόλαυσης.

Hando Massage & Spa, Πατησίων 21, Hando Massage,

Handomassage.gr

Facebook: Hando Massage

Instagram: handomassage.gr