Dyson Airwrap: To must-have εργαλείο styling για τέλειες μπούκλες!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Dyson Airwrap:  To must-have εργαλείο styling για τέλειες μπούκλες!

Το φετινό καλοκαίρι επιτάσσει μπούκλες και κυματιστά μαλλιά! Έτσι, και εγώ για να ακολουθήσω την πιο καυτή τάση της σεζόν έψαξα και βρήκα το ιδανικό εργαλείο styling για να την υιοθετήσω.

Δοκιμάζοντας λοιπόν διάφορα εργαλεία χτενίσματος κάποια στιγμή έπεσε στα χέρια μου το hairstyling took Airwrap της Dyson, το οποίο μάλιστα ξεχώρισα από την πρώτη στιγμή και σου εξηγώ αμέσως το γιατί.
Πρόκειται για ένα καινοτόμο multistyler, που είναι ειδικά σχεδιασμένο για να φορμάρει τα μαλλιά, όσο είναι νωπά (τέλειο δηλαδή και για το καλοκαίρι) και μάλιστα χωρίς να χρησιμοποιεί υπερβολική θερμότητα, κάτι που σημαίνει ότι προστατεύει την τρίχα αποτρέποντας τη φθορά της.

Πως ακριβώς λειτουργεί; Πολύ απλά! Έλκει την τρίχα τυλίγοντάς τη γύρω από τα ειδικά εξαρτήματα styling, που θα βρεις στη συσκευασία του και με τη χρήση ισχυρής ροής αέρα και ελεγχόμενης θερμότητας φορμάρει τα μαλλιά σου δημιουργώντας υπέροχα κυματιστά χτενίσματα με όγκο!

dyson airwrap

Σημείωσε ότι το Airwrap είναι εμπνευσμένο από επαγγελματίες κομμωτές και αξιοποιεί το φαινόμενο Coanda. Πρόκειται για ένα αεροδυναμικό φαινόμενο που έλκει, κατευθύνει και τυλίγει τα μαλλιά γύρω από τον κύλινδρο χωρίς να απαιτούνται πιάστρες, γάντια ή άβολες κινήσεις τυλίγματος για μπούκλες. Με αυτόν τον τρόπο χαρίζει μοναδικές μπούκλες και ανάλαφρους κυματισμούς με σούπερ όγκο.

Και εδώ σου έχω το καλύτερο... το Airwrap κλείνεται σε μια πολυτελή δερμάτινη θήκη, που συνοδεύεται από έξι εξαρτήματα, το κάθε ένα ειδικό για διαφορετικά στυλ. Συγκεκριμένα:

  • Οι κύλινδροι 30mm είναι ειδικά σχεδιασμένοι για κυματισμούς και μπούκλες με όγκο.
  • Oι κύλινδροι 40mm δημιουργούν χαλαρές μπούκλες.
  • H σκληρή βούρτσα ισιώματος λειαίνει την τρίχα και τιθασεύει τα φριζαρισμένα μαλλιά.
  • H μαλακή βούρτσα ισιώματος είναι ιδανική για λείο εφέ.
  • H στρογγυλή βούρτσα δίνει όγκο και σχήμα στα αδύναμα και ίσια μαλλιά.
  • O στεγνωτήρας προφορμαρίσματος στεγνώνει τα υγρά μαλλιά προετοιμάζοντάς τα κατάλληλα για το styling.

dyson airwrap

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το εξάρτημα που σου ταιριάζει- ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις να δημιουργήσεις- και να υιοθετήσεις τα καλύτερα curly καλοκαιρινά χτενίσματα με λίγες μόνο κινήσεις και σύμμαχο το hairstyling took Airwrap της Dyson.

Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη σειρά κάνε κλικ στο www.damkalidis.gr και στο instagram account @dyson_damkalidis_distributor.