ΙΕΚ ΑΛΦΑ: O μοναδικός Λάκης Γαβαλάς επικεφαλής του Νο1 Beauty & Fashion School της χώρας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΙΕΚ ΑΛΦΑ: O μοναδικός Λάκης Γαβαλάς επικεφαλής του Νο1 Beauty & Fashion School της χώρας

Την «υπογραφή» του διάσημου fashion designer, Λάκη Γαβαλά, έχουν και φέτος τα πρωτοποριακά τμημάτα-πρότυπο του Τομέα Ομορφιάς & Μόδας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, καθώς ο πολυτάλαντος beauty & fashion expert θα διδάσκει και θα καθοδηγεί –με γνώμονα την τεράστια εμπειρία και επιτυχία του- τους νέους και νέες που επιλέγουν το Νο1 ΙΕΚ της χώρας, σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη, για Σπουδές Ομορφιάς & Μόδας!

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, που έχει αναδειχθεί σε κορυφαίο Beauty & Fashion School κατέχοντας την πρωτιά σε βραβευμένους σπουδαστές και επιτυχημένους απόφοιτους, έχει ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη αναφορικά με την ποιότητα σπουδών στον λαμπερό κλάδο της Ομορφιάς & Μόδας με Τομεάρχη Σπουδών τον Λάκη Γαβαλά, υπερβαίνοντας έτσι κατά πολύ το επίπεδο κατάρτισης κάθε άλλου ΙΕΚ της Ελλάδας! Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τη γνωστή ειδικότητα «Σχέδιο Μόδας», ο ασυναγώνιστος Λάκης Γαβαλάς διδάσκει και τo περιζήτητο γνωστικό αντικείμενο «Business in Fashion», που παρουσιάζει ανοδική ζήτηση μεταξύ των νέων που ενδιαφέρονται για Σπουδές Μόδας.

Για όλους όσους ενδιαφέρονται για Σπουδές Υπεροχής στον κλάδο Beauty & Fashion, που εγγυώνται ποιοτική, ολοκληρωμένη κατάρτιση και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση, η εγγραφή στα νέα τμήματα Ομορφιάς & Mόδας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ με επικεφαλής τον Λάκη Γαβαλά, αποτελεί αδιαμφισβήτητη επιλογή.

 Λάκης Γαβαλάς

Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα επικοινωνίας https://iekalfa.gr/tomeis-spoydwn/omorfia/, και ένας Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί τους!

INFO

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57 (κτίριο 1) & Αχιλλέως 31-33 (κτίριο 2), 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406