Top θεραπείες προσώπου για το καλοκαίρι!

Top θεραπείες προσώπου για το καλοκαίρι!

Το µυστικό για να προφυλάξεις την επιδερµίδα σου αλλά και να την κάνεις να δείχνει στα καλύτερά της κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού κρύβεται στην επιλογή της κατάλληλης θεραπείας. Η πλαστικός χειρουργός, Δρ. Γιολάντα Πεπέ, σου προτείνει το filler νέας γενιάς, Ellanse, για άµεση αναζωογόνηση και σύσφιξη και τη θεραπεία Gold Tonning, που καταπολεµά τα σηµάδια της ακµής.

Μάθε για το Ellanse

Πρόκειται για υλικό, που ανήκει στην µεγάλη κατηγορία των fillers, αλλά είναι µοναδικό στον τρόπο δράσης του, επειδή είναι βιοδιεγέρτης. Το σηµαντικότερο πλεονέκτηµά του είναι ότι δίνει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσµα στο πρόσωπο τόσο σε φάση ηρεµία όσο και κατά τη διάρκεια των διαφόρων εκφράσεων. Μάλιστα, επειδή αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου αποκαθιστά τη βαθιά στήριξη του προσώπου, βελτιώνει την ποιότητα του δέρµατος και χαρίζει λάµψη. Σηµείωσε ότι εξαιτίας του τρόπου δράσης του απαιτείται λιγότερη ποσότητα υλικού για να επιτευχθεί το ίδιο αποτέλεσµα σε σχέση µε άλλα ενέσιµα fillers.

Γιατί να το προτιµήσεις;

Το Ellanse είναι ένα ασφαλές υλικό, απολύτως βιοαπορροφήσηµο από τον ανθρώπινο οργανισµό. Τα συστατικά του χρησιµοποιούνται πολλά χρόνια στην ιατρική, µε επίσηµη έγκριση και χωρίς να δηµιουργούν προβλήµατα ή ανεπιθύµητες παρενέργειες. Τοποθετείται στο υποδόριο ή και πιο βαθιά στο περιόστεο. Ανάλογα µε το πρόβληµα µπορεί να εφαρµοστεί σχεδόν σε όλο το πρόσωπο για να βελτιώσει πιο βαθιές ρυτίδες (όπως τις ρινοχειλικές, ρινοπαρειακές αύλακες και αυτές στο µεσόφρυο) ή πιο επιφανειακές στην παρειά, στο πόδι της χήνας ή αλλού. Επίσης, µπορεί να γεµίσει περιοχές όπως τα ζυγωµατικά, τους κροτάφους και τη κάτω γνάθο µε σκοπό να βελτιώσει το σχήµα του προσώπου και να αποκαταστήσει τον όγκο του. Τα αποτελέσµατα είναι άµεσα και διαρκούν έως 2 χρόνια εξαφανίζοντας τη χαλάρωση, ενώ παράλληλα αναστρέφουν τη διαδικασία της γήρανσης µέσω της κολλαγογένεσης, που προκαλεί, προσφέροντας φυσική νεανική εµφάνιση.

Gold Toning ενάντια σε ακµή & ερυθρότητα

Η αρχή του δεν είναι να καταστρέψει άµεσα τα µη φυσιολογικά αγγεία αλλά να τα εξοµαλύνει. Έτσι µειώνοντας τις πιθανές παρενέργειες της καταστροφής των αιµοφόρων αγγείων µειώνεται η φλεγµονή στην επίµαχη περιοχή. Eπιπλέον, το Gold Toning αποκαθιστά την υγιή κατάσταση των προσβεβληµένων κυττάρων που περιβάλλουν τα µικροαγγεία µε µη φυσιολογική δραστηριότητα. Το µήκος κύµατος των 595nm, που χρησιµοποιείται κατά την εφαρµογή, απορροφάται από την αιµοσφαιρίνη και συµβάλλει στην οµαλοποίηση των ενεργών αιµοφόρων αγγείων, ενώ ταυτόχρονα βοηθά την επιδερµίδα να φτάσει σε µια ώριµη κατάσταση. Λόγω του µήκους κύµατος του 595 nm, που στοχεύει στα αγγεία, αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου και επιτυγχάνεται ένα αποτέλεσµα baby lifting προσφέροντας µια νεανική και φρέσκια όψη.

Πόσες θεραπείες θα χρειαστώ;

Το πρόγραµµα θεραπείας και ο αριθµός των συνεδριών µπορεί να διαφέρουν ανάλογα µε τη σοβαρότητα της κατάστασης, που πρόκειται να αντιµετωπιστεί. Συνήθως η θεραπεία Gold Toning πραγµατοποιείται σε εβδοµαδιαία βάση για λιγότερο από πέντε συνεδρίες, εκτός εάν η κατάσταση είναι ασυνήθιστα σοβαρή.

Πόσο σύντοµα θα βελτιωθεί η ερυθρότητα µετά την ακµή;

Ο ερεθισµός µετά από την θεραπεία θα µειωθεί από δύο έως τρεις φορές πιο γρήγορα µε το Gold Toning σε σχέση µε άλλες θεραπείες. Ωστόσο, το θεραπευτικό αποτέλεσµα µπορεί να είναι πιο άµεσο ή όχι ανάλογα µε τη σοβαρότητα της κατάστασης και αν πραγµατοποιείς ταυτόχρονα συνδυαστικές θεραπείες.

Info

Δρ. Γιολάντα Πεπέ, Πλαστικός Χειρουργός,

Διεύθυνση: Αγίας Σοφίας 37, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 287800, 2310 275050

giolantapepe.gr, info@giolantapepe.gr, Facebook: Giolanta Pepe