Lifting προσώπου για νεανικό δέρµα χωρίς ρυτίδες & χαλάρωση!

Lifting προσώπου για νεανικό δέρµα χωρίς ρυτίδες & χαλάρωση!

Το µυστικό για όµορφη και σφριγηλή επιδερµίδα απαλλαγµένη από τα σηµάδια της γήρανσης κρύβεται στο face lifting, το οποίο προσφέρει άµεσα µια νεανική όψη. Η πλαστικός χειρουργός, Δρ. Γιολάντα Πεπέ, σου εξηγεί περισσότερα για τη συγκεκριµένη επέµβαση.

Λίγα λόγια για το lifting προσώπου

Το face lifting ή ρυτιδεκτοµή σήµερα είναι η µόνη λύση, η οποία επανατοποθετεί τους ιστούς του ανθρώπινου προσώπου στην αρχική τους θέση µετά τη χαλάρωση που έχουν υποστεί από την πάροδο του χρόνου.

Ειδικότερα, είναι µια χειρουργική επέµβαση, που βελτιώνει τα ορατά σηµάδια της γήρανσης στο πρόσωπο και τον λαιµό, ενώ µειώνει τη γενική χαλάρωση του δέρµατος. Ακόµη, απαλαίνει τις βαθιές ρυτίδες στις περιοχές πάνω και κάτω από τη γωνία του στόµατος και στις περιοχές της παρειάς (µάγουλα), στις οποίες οι ιστοί έχουν υποστεί πτώση/ µετατόπιση. Η επέµβαση αυτή αφορά συνήθως ανθρώπους που έχουν ξεπεράσει την 4η δεκαετία της ζωής τους αλλά και νεότερα άτοµα, που επιθυµούν µια πραγµατική και ουσιαστική αναζωογόνηση του προσώπου τους. Σηµείωσε ότι η τεχνική του lifting εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε προσώπου. Μάλιστα λόγω της επιτακτικής ανάγκης για γρήγορη επιστροφή στις καθηµερινές δραστηριότητες τα τελευταία έτη εφαρµόζονται τεχνικές που επιτρέπουν την σχετικά γρήγορη επανένταξη στον εργασιακό και κοινωνικό περίγυρο (S-Lift, MACS Lift, BAAPS Lift).

Σε κάθε περίπτωση το ζητούµενο του face lifting είναι µια φυσική νεανική όψη χωρίς όµως να αλλοιωθούν τα βασικά χαρακτηριστικά δηµιουργώντας µία προκλητικά τραβηγµένη εικόνα.

Η διαδικασία

Η εκτοµή της περίσειας δέρµατος γίνεται χωρίς να ασκηθεί µεγάλη τάση (τράβηγµα) στο επίπεδο του δέρµατος. Έτσι, τα αποτελέσµατα του lifting επιτυγχάνονται µε την αναδιάταξη των εσωτερικών ιστών και όχι µε το τράβηγµα τού δέρµατος. Η επέµβαση γίνεται µε µέθη και τοπική αναισθησία, ενώ θα χρειαστεί να νοσηλευτείς για ένα βράδυ και να επιστρέψεις στο σπίτι σου την επόµενη ηµέρα. Οι ουλές από το lifting κρύβονται στα µαλλιά ή στις φυσικές πτυχές του προσώπου και µε την πάροδο του χρόνου χάνονται. Το αποτελέσµατα της επέµβασης είναι εκπληκτικά και µακροχρόνια.

New entry!

Μια νέα υπερσύγχρονη µονάδα ηµερήσιας νοσηλείας πλαστικής επανορθωτικής χειρουργικής εγκαινίασε πρόσφατα η πλαστικός χειρουργός. Δρ. Γιολάντα Πεπέ. Η ολοκαίνουργια µονάδα βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (διεύθυνση: Ίωνος Δραγούµη 4 & Ρογκότη 3) και στεγάζεται σε έναν άρτιο εξοπλισµένο χώρο.

Lifting προσώπου γιολάντα πέπε

Στόχος της είναι η ολοκληρωµένη φροντίδα σε όσους υποβληθούν σε χειρουργική επέµβαση, η οποία απαιτεί την παραµονή τους εκεί- µόνο για λίγες ώρες- χωρίς να απαιτείται εσωτερική νοσηλεία. Το τµήµα χειρουργείου στελεχώνεται από έµπειρο και εξειδικευµένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Επίσης, εδώ παρέχονται και υπηρεσίες πρωτοβάθµιας φροντίδας, που άπτονται στην ειδικότητα πλαστικής επανορθωτικής και αισθητικής χειρουργικής.

Info

Δρ. Γιολάντα Πεπέ, Πλαστικός Χειρουργός,

Διεύθυνση: Αγίας Σοφίας 37, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 287800, 2310 275050

giolantapepe.gr, info@giolantapepe.gr, Facebook: Giolanta Pepe