Λαμπερό κραγιόν και wavy εφέ στα μαλλιά: Αντίγραψε το chic look της Σίσσυ Χρηστίδου

Τόλμησε το και εσύ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λαμπερό κραγιόν και wavy εφέ στα μαλλιά: Αντίγραψε το chic look της Σίσσυ Χρηστίδου

H εντυπωσιακή παρουσιάστρια, Σίσσυ Χρηστίδου, λατρεύει το μπρονζέ μακιγιάζ σε βλέφαρα και ζυγωματικά, το οποίο και τιμά σε αρκετές εμφανίσεις της. Εδώ συνδύασε το συγκεκριμένο μακιγιάζ με ένα λαμπερό κραγιόν για τα χείλη, ενώ για το hair-look της επίλεξε ένα wavy εφέ. Δες πως να το αντιγράψεις και εσύ.

Σίσσυ Χρηστίδου

How to

Εφάρμοσε μια αντηλιακή κρέμα προσώπου για να προστατέψεις την επιδερμίδα σου από τις ακτίνες του ήλιου και αφού απορροφηθεί καλά άπλωσε μια ιδέα από μια κρέμα με χρώμα για να καλύψεις τυχόν ατέλειες. Στη συνέχεια πέρασε από όλο το κινητό βλέφαρο μια δαμασκινί σκιά σβήνοντας προς το καπάκι με μια καφέ και συμπλήρωσε με αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα. Κατά μήκος των ζυγωματικών σου πέρασε μερικές πινελιές από μια μπρονζέ πούδρα και για τα χείλη άπλωσε ένα λαμπερό κραγιόν σε απαλή ροζ απόχρωση. Τέλος, σε ό,τι αφορά το χτένισμά σου κάνε μια χωρίστρα στη μέση και με μια πρέσα μαλλιών γύρισε τούφα-τούφα τα μαλλιά σου για να δημιουργήσεις αυτό το κυματιστό εφέ. Για φινίρισμα εφάρμοσε μερικές σταγόνες από ένα λάδι μαλλιών που θα τιθασεύσει το φριζάρισμα.

Tip: Φρόντισε τα βαμμένα σου μαλλιά επιλέγοντας εξειδικευμένα προϊόντα που θωρακίζουν το χρώμα και το κρατούν αναλλοίωτο, ενώ ακόμη χαρίζουν έξτρα λάμψη!