Nέο άρωμα από τον Οίκο Jimmy Choo

Υπέρκομψο outfit, πανύψηλα τακούνια και τελική πινελιά το ολοκαίνουργιο άρωμα του Οίκου

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Nέο άρωμα από τον Οίκο Jimmy Choo

Το καλύτερο συστατικό για τις πιο αξέχαστες βραδιές δεν είναι άλλο από το νέο άρωμα «I Want Choo Forever» του πολυτελούς Οίκου Jimmy Choo.

Πίσω από το νέο άρωμα βρίσκεται το δυναμικό δίδυμο Sonia Constant και Louise Turner (Givaudan), που έχουν εξελίξει την ιστορία του αρώματος «I WANT CHOO», δημιουργώντας τη νέα, τολμηρή επαναφορά του με το «I Want Choo Forever».

H πολύτιμη σύνθεση

Το ισχυρό τριαντάφυλλο συνδυάζεται με πικάντικο ροζ πιπέρι και λάδι πικραμύγδαλου, ενώ στην καρδιά του αρώματος βρίσκεται ένα ισχυρό ποτό από μαύρο κεράσι, σαγηνευτικό sambac γιασεμί και ένα ζεστό θηλυκό βέτιβερ. Η τελική ανατροπή; Γήινα βρύα, βανίλια και σπόροι tonka που συνδυάζονται για να κάνουν αυτό το υπέροχο άρωμα πραγματικά εθιστικό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια αισθησιακή συμφωνία από νότες Chypre, Amber και Gourmand, αφήνοντας μία μυστηριώδη αύρα που διαρκεί!

Nέο άρωμα από τον Οίκο Jimmy Choo

Το κομψό μπουκάλι

Το πολυτελές μπουκάλι από μαύρη λάκα, με το ντεγκραντάρισμα, εμπνέεται από την τόλμη του αρώματος, με ένα γλυπτό σχήμα - μια ωδή στη γυναικεία μορφή - που το καθιστά μια εκπληκτική προσθήκη στο μπουντουάρ σου. Το εντυπωσιακό χρυσό μονόγραμμα, η σχεδιαστική υπογραφή της μάρκας και το πώμα με το σφυρήλατο εφέ αντανακλούν όχι μόνο την εξαιρετική δεξιοτεχνία για την οποία λατρεύεται η μάρκα Jimmy Choo αλλά και την ενέργεια που βρίσκεται στην καρδιά της μάρκας.

Nέο άρωμα από τον Οίκο Jimmy Choo