Dyson Supersonic Flyaway: Το τέλειο festive gadget για να «πειθαρχήσεις» τα ατίθασα μαλλιά!

Dyson Supersonic Flyaway: Το τέλειο festive gadget για να «πειθαρχήσεις» τα ατίθασα μαλλιά!

Τώρα μπορείς να βάλεις φρένο στα ατίθασα μαλλιά και να δημιουργήσεις υπέροχα party hair-looks χωρίς ίχνος φριζαρίσματος! Πως θα το κάνεις αυτό; Με το νέο ειδικά σχεδιασμένο εξάρτημα Flyaway, που συμπληρώνει ιδανικά το εμβληματικό και αγαπημένο σεσουάρ μαλλιών Dyson Supersonic hair dryer και το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να υιοθετήσεις μοναδικά γιορτινά χτενίσματα εύκολα και γρήγορα. Τι το κάνει όμως τόσο ξεχωριστό; Η νέα προσθήκη της Dyson, Flyaway, είναι ιδανική για τα ατίθασα και φριζαρισμένα μαλλιά, καθώς χάρη στον ειδικό σχεδιασμό της, εφαρμόζει ήπια θερμότητα κατά τη διάρκεια του styling με αποτέλεσμα ακόμη πιο μειωμένη φθορά για τα μαλλιά σου. Έτσι, μπορείς να υιοθετήσεις το αγαπημένο σου γιορτινό χτένισμα χωρίς να ανησυχείς για το ανεπιθύμητο φριζάρισμα.

Dyson Supersonic Flyaway

Πως λειτουργεί...

Το νέο Flyaway, εμπνευσμένο από επαγγελματίες κομμωτές, αξιοποιεί το φαινόμενο Coanda ανασηκώνοντας τα μακριά μαλλιά, ενώ παράλληλα κρύβει πίσω τους τις πιο ατίθασες τρίχες αφήνοντας ένα λείο και επαγγελματικό εφέ, που μπορείς να πετύχεις από την άνεση του σπιτιού σου. Όλα αυτά μαζί με το μικρό αλλά ισχυρό ψηφιακό μοτέρ V9 της Dyson, που είναι κατά μέσο όρο έξι φορές πιο γρήγορο από το μοτέρ άλλων σεσουάρ αλλά και με την τεχνολογία Air Multiplier (υψηλής πίεσης και υψηλής ταχύτητας ροή ελεγχόμενου αέρα για γρήγορο στέγνωμα και styling ακριβείας) κάνουν τη διαδικασία του styling κυριολεκτικά παιχνιδάκι!

Dyson Supersonic Flyaway

Μάλιστα, το σούπερ αυτό σεσουάρ μετρά τη θερμοκρασία του αέρα πάνω από 40 φορές και ρυθμίζει τη θερμότητα, αποτρέποντας τη φθορά μέσα από ένα λαμπερό εφέ για τα μαλλιά σου. Με αυτόν τον τρόπο τα ατίθασα και φριζαρισμένα μαλλιά αποτελούν πλέον παρελθόν αφού το νέο εξάρτημα Dyson Supersonic hair dryer κάνει όλη τη διαφορά αφήνοντας τα μαλλιά σου λεία και απαλά χωρίς να χρειαστείς τη βοήθεια του κομμωτή σου! Έτσι, με λίγες μόνο κινήσεις φορμάρεις τέλεια τα μαλλιά σου δημιουργώντας μοναδικά γιορτινά χτενίσματα, χωρίς φριζάρισμα, για λαμπερές εμφανίσεις πρωί-βράδυ!

Dyson Supersonic Flyaway

Θα το βρεις σε επιλεγμένους συνεργάτες Dyson.

Info:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.damkalidis.gr και το Instagram account @dyson_damkalidis_distributor