Dyson Corrale: To μυστικό για να πετύχεις το απόλυτο festive sleek-look!

Dyson Corrale: To μυστικό για να πετύχεις το απόλυτο festive sleek-look!

Θέλεις να υιοθετήσεις το τέλειο γιορτινό straight look που θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες χωρίς να σε προδώσει; Εάν ναι, τότε σίγουρα το Dyson Corrale Straightener είναι το ιδανικό εργαλείο, που θα σε βοηθήσει να το πετύχεις και μάλιστα με τη λιγότερη φθορά για τα μαλλιά σου μέσα από ένα sleek εφέ που θα βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε σου γιορτινή εμφάνιση.

Το sleek χτένισμα είναι μια από τις πιο safe επιλογές, που μπορεί να απογειώσει το party hair-look σου με ιδιαίτερη ευκολία. Όμως όσο και εάν σου ακούγεται εύκολο η αλήθεια είναι ότι για να το πετύχεις σωστά και να ξεχωρίσεις και αυτές τις γιορτές χρειάζεσαι τα κατάλληλα εργαλεία styling, που θα σου χαρίσουν αψεγάδιαστο festive αποτέλεσμα χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ.

Dyson Corrale

Το Dyson Corrale Straightener μπορεί να τα κάνει όλα αυτά, χάρη στη μοναδική τεχνολογία εύκαμπτων πλακών που διαθέτει, η οποία με λίγες κινήσεις σε βοηθά να δημιουργήσεις ένα sleek και λείο εφέ, χωρίς να φθείρεις την τρίχα. Πως το κάνει αυτό; Με το ενσωματωμένο σύστημα αισθητήρων, το οποίο ρυθμίζει τη θερμοκρασία στις πλάκες 100 φορές το δευτερόλεπτο και την απελευθερώνει ισάξια, αγκαλιάζοντας τα μαλλιά και δημιουργώντας ίσια, λαμπερά αποτελέσματα με λιγότερη θερμότητα. Με αυτόν τρόπο η συσκευή μειώνει κατά 50% το σπάσιμο της τρίχας και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το φριζάρισμα.

Dyson Corrale

Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι διαθέτει τρεις ρυθμίσεις ακριβείας για τη θερμότητα (165°C, 185°C και 210°C), ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σου, το μήκος τους αλλά και το επιθυμητό styling που θέλεις να δημιουργήσεις καθώς και αυτόματη απενεργοποίηση και μηχανισμό ασφαλούς κλειδώματος.

Όσο για το highlight του... αυτό δεν είναι άλλο από το αρύρματο φορμάρισμα, που φθάνει μέχρι και τα 30 λεπτά, αντιστοιχώντας με θερμική απόδοση ενός αντίστοιχου ισιωτικού μαλλιών με καλώδιο!

Έτσι, μπορείς για να το έχεις πάντα και παντού μαζί σου, ενώ ακόμη η διεθνώς συμβατή τάση (Universal voltage) και ο μηχανισμός προσαρμογής σε πτήσεις (Flight-ready) της συσκευής σου επιτρέπουν να το παίρνεις και στα ταξίδια σου στο εξωτερικό, εάν τελικά φέτος τις γιορτές επιλέξεις μια γιορτινή εξόρμηση.

Dyson Corrale

Σημείωσε ότι η μοναδική αυτή συσκευή χρειάζεται μόλις 70 λεπτά για να επαναφορτιστεί πλήρως προκειμένου να προχωρήσεις στη δημιουργία του αγαπημένου σου hair-look για να κλέψεις τς εντυπώσεις και φέτος τα Χριστούγεννα.

Θα το βρεις σε επιλεγμένους συνεργάτες Dyson.

Info:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.damkalidis.gr και το Instagram account @dyson_damkalidis_distributor