Η μαγεία της αρωματικής συλλογής Narciso Rodriguez For Her κρύβεται στο layering!

Αυτές τις γιορτές ο αρωματικός Οίκος προτείνει την τεχνική του layering

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Η μαγεία της αρωματικής συλλογής Narciso Rodriguez For Her κρύβεται στο layering!

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι αφιερωμένα στην τέχνη των αρωματικών συνδυασμών (layering), μιας τεχνικής, που σου επιτρέπει να ανεβάσεις ένα level πιο πάνω την οσφρητική σου υπογραφή. Σε αυτό θα σε βοηθήσει η αρωματική συλλογή Narciso Rodriguez For Her!

Τι είναι το layering;

Με καταγωγή από τη Μέση Ανατολή, η τεχνική του layering βασίζεται στο συνδυασμό πολλαπλών μυρωδιών προκειμένου να δημιουργήσεις ένα άρωμα που θα αφήσει το δικό του προσωπικό αποτύπωμα. Έτσι, με το Pure Musc, ως την κεντρική εκδοχή της αρωματικής συλλογής Narciso Rodriguez For Her, μπορείς να προσαρμόσεις το αγαπημένο σου άρωμα for her, σε κάθε διαφορετική περίσταση. Συγκεκριμένα, όταν φοριέται μόνο του είναι καθαρά εθιστικό, ενώ όταν συνδυαστεί με κάποιο από τα υπόλοιπα αρώματα της συλλογής, γίνεται ακόμα πιο σαγηνευτικό.

Narciso Rodriguez For Her

Ειδικότερα, ο συνδυασμός με το αρχικό Eau de Toilette For Her της συλλογής, δίνει ένα αισθησιακό, σοφιστικέ χαρακτήρα, με το Eau de Parfum For Her προσθέτει έξτρα ένταση και μυστήριο, ενώ όταν συνδυαστεί με το Fleur Musc For Her δημιουργεί ένα διακριτικό άρωμα λουλουδιών.

Τέλος, αν θέλεις μια τολμηρή αίσθηση μυστηρίου, φόρεσε το Pure Musc με το εξαιρετικά αισθησιακό Musc Noir For Her, που αποτελεί μια δήλωση στον μυστηριώδη αισθησιασμό της γυναίκας.

Θυμίζουμε ότι η συλλογή Narciso Rodriguez For Her δημιουργήθηκε πριν από 19 χρόνια, για να γιορτάσει την δύναμη της θηλυκότητας και να αγκαλιάσει την πιο τολμηρή φύση της γυναικείας έκφρασης, ενώ στόχος του κάθε αρώματος είναι να ενδυναμώσει και να αναδείξει την εσωτερική ομορφιά των γυναικών με την δύναμη του musc.

Narciso Rodriguez For Her