Illuminate: Θεραπεία express για λαµπερές εµφανίσεις τα Χριστούγεννα!

Illuminate:  Θεραπεία express  για λαµπερές εµφανίσεις τα Χριστούγεννα!

H Illuminate είναι µια θεραπεία υψηλής τεχνολογίας, που στοχεύει στην αναδόµηση του δέρµατος µε βασικά συστατικά το ενέσιµο ιβριδικό εµφύτευµα διπλής δράσης και το υαλουρονικό οξύ (ΗΑ). Είναι κατάλληλη για άτοµα µε σηµάδια γήρανσης, που θα µπορούσαν να ωφεληθούν από µία πιθανή βελτίωση στην αρχιτεκτονικής δοµής του δέρµατος και από την αύξηση των µαλακών µορίων.

Ακόµη, στοχεύει στη χαλάρωση της επιδερµίδας, λειαίνει και εξοµαλύνει τις ρυτίδες του προσώπου αλλά και τη χαλάρωση λαιµού, ενώ παράλληλα βελτιώνει τον τόνο, την υφή και την ενυδάτωση στο πρόσωπο. Με µία µόνο θεραπεία Illuminate, έχεις άµεσο αποτέλεσµα lifting σε όλο το πρόσωπο καθώς τα σωµατίδια HA λειτουργούν βαθιά µέσα στο δέρµα προσφέροντας άµεσο αποτέλεσµα ανόρθωσης.

Ειδικότερα, η Illuminate ενεργοποιεί τέσσερις διαφορετικούς τύπους κολλαγόνου και ελαστίνης λόγω της αργής απελευθέρωσης υαλουρονικού οξέος και αυτή η διέγερση έχει ως αποτέλεσµα τη σηµαντική βελτίωση της ποιότητας του ιστού και την αναζωογόνηση της επιδερµίδας. Σηµείωσε ότι είναι η µοναδική θεραπεία, η οποία µπορεί να διεγείρει τη φυσική παραγωγή και των τεσσάρων τύπων κολλαγόνου και ελαστίνης για την ανάπλαση της επιδερµίδας.

Τα οφέλη της θεραπείας

  • Βελτιώνει τον τόνο και την υφή της επιδερµίδας.
  • Αυξάνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του λαιµού.
  • Προσφέρει ανόρθωση.
  • Επαναφέρει τη λάµψη και την ενυδάτωση στο πρόσωπό σου.
  • Είναι κατάλληλη θεραπεία για την πρόληψη και τη διόρθωση της χαλάρωσης του δέρµατος στο πρόσωπο αλλά και στη δύσκολη περιοχή του λαιµού.
  • Έχει εξαιρετικό αποτέλεσµα στην χαλάρωση του ντεκολτέ, στα χέρια, στα µπράτσα και στην εσωτερική επιφάνεια των µηρών.
  • Αποκαθιστά το χαµένο όγκο των ζυγωµατικών και βελτιώνει το σχήµα του προσώπου.

Τα ορατά αποτελέσµατα

Τα αποτελέσµατα είναι άµεσα ορατά και διαρκούν έως 2 χρόνια, Συγκεκριµένα, η θεραπεία εξαφανίζει τη χαλάρωση και τα σηµάδια του χρόνου αναστρέφοντας τη διαδικασία της γήρανσης- µέσω της νεοκολλαγογένεσης που προκαλεί- ενώ παράλληλα προσφέρει φυσική και νεανική όψη.

Info

Δρ. Γιολάντα Πεπέ, Πλαστικός Χειρουργός,

Διεύθυνση: Αγίας Σοφίας 37, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 287800, 2310 275050

giolantapepe.gr, info@giolantapepe.gr, Facebook: Giolanta Pepe