5 fresh beauty brands έρχονται σε δημοφιλή αλυσίδα καλλυντικών!

Tο Hondos Center υποδέχεται 5 νέες μάρκες καλλυντικών

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
5 fresh beauty brands έρχονται σε δημοφιλή αλυσίδα καλλυντικών!

Τώρα το ταξίδι ομορφιάς στη δημοφιλή αλυσίδα καλλυντικών πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω και σε προσκαλεί να ανακαλύψεις το επόμενο beauty chapter. Ο λόγος για 5 fresh beauty brands, που προστίθενται στις απεριόριστες προστάσεις καλλυντικών και αρωμάτων των Hondos Center.

Οι νέες προσθήκες που θα βρεις ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία καλλυντικών της γνωστής αλυσίδας είναι: τα προϊόντα «DR.PAWPAW», το Eilish, το πρώτο άρωμα από την Billie Eilish, το clean beauty brand «florence» από την Millie Bobbi Brown (γνωστή ως mills) και το δημοφιλές κορεάτικο brand «TONYMOLY».

TONYMOLY

Τα νέα beauty brands

-Το «DR.PAWPAW» είναι ένα βραβευμένο vegan και cruelty free brand με πολυχρηστικά προϊόντα, τα οποία είναι ιδανικά για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Όλα τα προϊόντα έχουν ως βάση τους τα φρούτα και το μυστικό τους κρύβεται στο καρπό της παπάγιας και του φυτού carica papaya, που έχει επουλωτικές ιδιότητες. Best seller του brand είναι το original clear balm, που λατρεύουν σταρ και influencers σε όλο τον κόσμο. -Tο Eilish, το πρώτο άρωμα από την Billie Eilish. To άρωμα είναι ένα σαγηνευτικό Amber Gourmand που σε ελκύει με μια ζεστή, cozy μυρωδιά και σε κάνει να αισθάνεσαι σαν το σπίτι σου, όπου κι αν βρίσκεσαι. Το μπουκάλι είναι εμπνευσμένο από τα αγαπημένα μέρη του σώματος της Billie: το στήθος, τον λαιμό και την κλείδα, ενώ είναι επικαλυμμένο με bronze κεχριμπαρένιο χρώμα.

Bobbi Brown

DR.PAWPAW

-Tο clean beauty brand «florence» ένα brand φτιαγμένο με αγάπη, από την Millie Bobbi Brown (γνωστή ως mills). Τo florence έχει μία φρέσκια προσέγγιση της «clean beauty» περιποίησης ομορφιάς και του μαγιγιάζ επιχειρώντας να επαναπροσδιορίσει την ομορφιά με κατεύθυνση προς την GEN-Z γενιά, βασισμένη στην πίστη πως η ομορφιά προέρχεται από την αγάπη και την φροντίδα του εαυτού μας. -Το δημοφιλές κορεάτικο brand «TONYMOLY», που ιδρύθηκε το 2006 στη Σεούλ, με βασικό χαρακτηριστικό του τις χαρούμενες συσκευασίες μπορεί να κάνουν την πρωινή και βραδινή ιεροτελεστία φροντίδας σου παιχνιδάκι. Τα σούπερ cute προϊόντα σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας συστατικά, τις καινοτόμες τεχνολογίες αλλά και το μοναδικό σχεδιασμό τους έχουν κλέψει τις καρδιές των κοριτσιών, και όχι μόνο, σε όλο τον κόσμο.

Florence

Florence