Νέο corner Valmont στο attica Golden Hall

Το premium ελβετικό brand εγκαινίασε ένα ακόμη «spot» ομορφιάς

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Νέο corner Valmont στο attica Golden Hall

Ένα λαμπερό corner λειτουργεί πλέον στο attica Golden Hall. Ο λόγος για το corner της Valmont, του πολυτελούς ελβετικό brand που εξειδικεύεται στην περιποίηση του προσώπου και στην αντιγήρανση.

Εκεί μπορείς να βρεις όλες τις σειρές περιποίησης προσώπου ανάλογα με την ανάγκη της επιδερμίδας σου. Εσύ δεν έχεις παρά να επιλέξεις ανάμεσα στην ποικιλία των προϊόντων από τις σειρές Sensitive, Cleansing, Firmness, Lifting, Glow, Hydration, Energy και Intensive. Highlight του νέου corner αποτελεί η signature συλλογή αρωμάτων Storie Veneziane, η οποία «συστήνει» τη μαγεία της βενετσιάνικης αρωματοποιίας. Το μπουκάλι κάθε αρώματος προσιδιάζει σε έργο τέχνης, αποτίνοντας φόρο τιμής στην παραδοσιακή τεχνική με φύσημα γυαλιού από το νησί του Μουράνο.

Νέο corner Valmont στο attica Golden Hall

Σημείωσε ότι στο νέο corner της Valmont στο attica Golden Hall, προσφέρονται υπηρεσίες συμβουλευτικής, δημιουργώντας μία tailor-made προσέγγιση που καθιστά κάθε επίσκεψη μία μοναδική εμπειρία ομορφιάς.

Info:

Τα προϊόντα Valmont θα τα βρεις στα παρακάτω σημεία:

Νέο corner Valmont στο attica Golden Hall

Boutique Valmont στο ξενοδοχείο King George | Valmont corner στο attica City Link & attica Golden Hall Online στο e-shop www.atticadps.gr