Αέρας ανανέωσης για το Dior Addict Lip Maximizer

To εμβληματικό προϊόν του Οίκου αναβάθμισε την πολύτιμη σύνθεσή του!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Αέρας ανανέωσης για το Dior Addict Lip Maximizer

Με κεντρικό πρόσωπο την ηθοποιό και πρέσβειρα του Dior, Anya Taylor-Joy, το ανανεωμένο Dior Addict Lip Maximizer πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια του Οίκου, πιο τολμηρό από ποτέ. Συγκεκριμένα, το αγαπημένο και δημοφιλές lipgloss για πιο σαρκώδη χείλη αναβάθμισε την σύνθεσή του, η οποία είναι πλέον 90% φυσικής προέλευσης προσφέροντας ακόμα περισσότερη λάμψη, χάρη στη νέα γκάμα αποχρώσεων για διαφορετικά αποτελέσματα και επίπεδα έντασης.

Ειδικότερα, το νέο Dior Addict Lip Maximizer, με νέα σύνθεση που είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ και έλαιο κερασιού, υπόσχεται τρία άμεσα και μακράς διάρκειας οφέλη – πολύ έντονη λάμψη, βέλτιστη ενυδάτωση και αποτέλεσμα όγκου μακράς διάρκειας.

Σούπερ αποχρώσεις

Αέρας ανανέωσης για το Dior Addict Lip Maximizer

Η γκάμα του Dior Addict Lip Maximizer αποτελείται από 13 αποχρώσεις για θεαματική λάμψη. Δροσερές ή λαχταριστές, απαλές ή τολμηρές, οι αποχρώσεις ξεκινούν από τα πιο διάφανα nude και ροζ – μεταξύ των οποίων η εμβληματική απόχρωση 001 pink – και φτάνουν έως τα πιο βαθιά πορτοκαλί, κοραλλί και κόκκινα.

Υπέρκομψη συσκευασία

Εμπνευσμένη από την υψηλή ραπτική η συσκευασία του Dior Addict Lip Maximizer έχει διακοσμηθεί με την εμβληματική υπογραφή του Dior: το αποδομημένο λογότυπο Dior σε ασημί χρώμα, που φωτίζει την πλαϊνή όψη της συσκευασίας. Η καθρεφτίζουσα λάμψη του ενισχύεται από το χρώμα κάθε απόχρωσης που είναι ορατό μέσα από τη διαφανή θήκη. Όσο για την εφαρμογή; Το εξαιρετικά εύχρηστο απλικατέρ του-με σφουγγαράκι- γλιστρά στα χείλη εξασφαλίζοντας τέλεια εφαρμογή με ένα πέρασμα!΄Έτσι, η φυσική καμπύλη των χειλιών τονίζεται και ενισχύεται, ενώ τα χείλη ντύνονται με την εντυπωσιακή λάμψη του lipgloss.