Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Νέο Skincare υψηλής απόδοσης από την MAC

Η σειρά φέρει την σφραγίδα της επιστήμης και την έγκριση των makeup artists

Νέο Skincare υψηλής απόδοσης από την MAC
BEAUTY NEWS 17.01.2023 11:44
Από Βάσω Αργυρέα

Το δημοφιλές beauty brand αναβαθμίζει το Skin Artistry με τη σειρά M·A·C Hyper Real. O λόγος για μια νέα skincare σειρά υψηλής απόδοσης, ειδικά διαμορφωμένη για να βελτιώσει την επιδερμίδα σου και να ενισχύσει το μακιγιάζ σου.

Το Skin Artisty, συνδυάζει την τεχνογνωσία των artists με την επιστήμη των προϊόντων υψηλής απόδοσης, δημιουργώντας μία εξειδικευμένη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας που επιτρέπει τη δημιουργία διαφορετικών όψεων στην επιδερμίδα, χαρίζοντας ένα εξατομικευμένο αποτέλεσμα φυσικής λάμψης.

Ανακάλυψε τη σειρά

Νέο Skincare υψηλής απόδοσης από την MAC

Στην ολοκαίνουργια skincare σειρά θα βρεις: το Hyper Real Serumizer Skin Balancing Hydration Serum- ένα υβριδικό serum-moisturizer, το οποίο εξισορροπεί, αναδομεί και ενδυναμώνει τον φραγμό της επιδερμίδας, την Hyper Real SkinCanvas Balm Moisturizing Cream και το Hyper Real Fresh Canvas Cleansing Oil.

Νέο Skincare υψηλής απόδοσης από την MAC

Φιλική προς το περιβάλλον

Η M·A·C συνδυάζει πιστοποιημένα βιώσιμες πρακτικές με τις εμπειρικές αρχές ενός πολυτελούς τελετουργικού περιποίησης της επιδερμίδας στη σειρά Hyper Real. Τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά των πρωτοποριακών συσκευασιών της Hyper Real περιλαμβάνουν ευκρινή λίστα συστατικών, τα οποία είναι πιστοποιημένα από το FSC καθώς και ανακυκλώσιμα κουτιά συσκευασίας.

Νέο Skincare υψηλής απόδοσης από την MAC

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πώς θα πετύχεις το τέλειο sleek hair look - Η νέα εμμονή των επώνυμων κυριών του εξωτερικού

Βήμα βήμα πως να κάνεις το καθημερινό μακιγιάζ της Φαίης Σκορδά

Share