The Face Cream Mask: Το new entry του Augustinus Bader!

Ο βραβευμένος Οίκος πολυτελούς περιποίησης, λάνσαρε πρόσφατα ένα ακόμη καινοτόμο προϊόν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
The Face Cream Mask: Το new entry του Augustinus Bader!

Η νέα «The Face Cream Mask» με TFC8 (Trigger Factor Complex) , αποτελεί την νέα και πρωτοποριακή πρόταση του Augustinus Bader για τη φροντίδα της επιδερμίδας. Η συγκεκριμένη κρέμα-μάσκα φωτίζει άμεσα, συσφίγγει και λειαίνει τη θαμπή, στρεσαρισμένη και αφυδατωμένη επιδερμίδα, ενώ προσφέρει ομοιόμορφη και λαμπερή όψη.

Λίγα λόγια για το TFC8

Αποτελεί τεχνολογία ανανέωσης κυττάρων από τον Augustinus Bader, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, η οποία υποστηρίζεται με πάνω από 30 χρόνια έρευνας και καινοτομίας. Αποτελούμενο από φυσικά αμινοξέα, βιταμίνες υψηλής ποιότητας και σύνθετα μόρια που βρίσκονται φυσικά στο δέρμα, το TFC8 θρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα, υποστηρίζοντας τις έμφυτες δυνατότητές της για ανανέωση. Παράλληλα ενισχύει την βασική φόρμουλα, μετατρέποντάς την σε μια προσαρμοστική περιποίηση της επιδερμίδας, ικανή να αντιμετωπίσει εξατομικευμένα προβλήματα.

Τι κάνει...

The Face Cream Mask: Το new entry του Augustinus Bader!

  • Προσφέρει άμεση ενυδάτωση στην επιδερμίδα, ενώ αποτρέπει την απώλεια της υγρασίας.
  • Ανορθώνει, συσφίγγει και χαρίζει ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα στο πρόσωπο και το λαιμό.
  • Μειώνει την υπερμελάγχρωση και λειαίνει την υφή, για πιο φωτεινό και ομοιόμορφο δέρμα.
  • Μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.
  • Υποστηρίζει την παραγωγή κολλαγόνου και ενισχύει την ελαστικότητα.
  • Ανακουφίζει την επιδερμίδα από το καθημερινό στρες και τις φθορές, που προκαλούνται από περιβαλλοντικούς επιθετικούς παράγοντες.
  • Το υποαλλεργικό εργαλείο εφαρμογής Zamac δροσίζει απαλά και αποσυμφορεί την επιδερμίδα κατά την εφαρμογή.

To how to της εφαρμογής

Σε καθαρό και στεγνό δέρμα εφάρμοσε την επιθυμητή ποσότητα, χωρίς να ξεχνάς το λαιμό και το ντεκολτέ. Στη συνέχεια με ανοδικές κινήσεις προς τα έξω, άπλωσε την The Face Cream Mask με το υποαλλεργικό εργαλείο εφαρμογής Zamac και άφησε την επιδερμίδα σου να απορροφήσει την ποσότητα για τουλάχιστον για 8-10 λεπτά. Εναλλακτικά εφάρμοσέ την ως μάσκα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σε κάθε περίπτωση στο τέλος ξεβγάζεις πολύ καλά.