Limited edition αρώματα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Γιόρτασε την ημέρα των ερωτευμένων με τα συλλεκτικά αρώματα της Jo Malone London

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Limited edition αρώματα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Τα τριαντάφυλλα, σύμβολο της αγάπης και του ρομαντισμού, αποτελούν μία διαχρονική επιλογή για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Έτσι, η Jo Malone London σε προσκαλεί να δοκιμάσεις τη limited edition αρωματική συλλογή, London Roses, που έχει πρωταγωνιστή το τριαντάφυλλο και διατίθενται σε σούπερ συλλεκτικές συσκευασίες.

Εσύ δεν έχεις παρά να δημιουργήσεις αρωματικές αναμνήσεις με το χαρακτηριστικό άρωμα του Red Roses ή μέσα από τα νέα Rose Blush και Rose Water & Vanilla. Εναλλακτικά μπορείς να επιλέξεις το νέο κερί Rose Blush Home Candle για να προσδώσεις στον χώρο σου ένα υπέροχο άρωμα από φρεσκοκομμένα ροδοπέταλα.

Λίγα λόγια για την αρωματική συλλογή

Limited edition αρώματα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Στη σειρά Jo Malone London Roses θα βρεις:

  • Το άρωμα Red Roses με φύλλα βιολέτας και μια νότα λεμονιού, το οποίο ξεδιπλώνεται σαν ένα μπουκέτο από φρεσκοκομμένα τριαντάφυλλα κήπου.
  • Το Rose Blush, που περιέχει λεπτά ροδοπέταλα αιωρούμενα σε ένα απολαυστικό ζελέ. Σημείωσε ότι ο βασιλικός και η νότα λίτσι προσθέτουν μια μοντέρνα πινελιά σε αυτό το απαλό floral άρωμα, αγκαλιασμένο από white musk.
  • Το Rose Water & Vanilla, μια αρωματική σύνθεση στην οποία πρωταγωνιστεί το απολαυστικό τριαντάφυλλο, το οποίο εμπλουτίζεται με ροδόνερο, ζεστή βανίλια και μια λαχταριστή μπουκιά λουκούμι.
  • Το Velvet Rose & Oud με τριαντάφυλλο Δαμασκού. Καθώς αναδύεται ο πλούσιος floral χαρακτήρας του αρώματος, οι spicy και μελένιες πτυχές στην καρδιά δημιουργούν ένα πολυτελές σώμα.
  • Limited edition αρώματα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!