Nέο γυναικείο άρωμα Dolce & Gabbana!

Το ολοκαίνουργιο Eau de Parfum του Οίκου είναι γεμάτο πάθος, ενέργεια και δύναμη!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Nέο γυναικείο άρωμα Dolce & Gabbana!

Η νέα αρωματική πρόταση του Οίκου Dolce & Gabbana, ονόματι Q, ενώνει τις δυνάμεις της με το ανδρικό άρωμα K, σε μια καμπάνια που τιμά την ασταμάτητη δύναμη των δύο.

Η πολύτιμη σύνθεση

Nέο γυναικείο άρωμα Dolce & Gabbana!

Το ολοκαίνουργιο άρωμα, Q by Dolce & Gabbana δημιουργήθηκε από την αρωματοποιό Daphne Bugey στην Ιταλία, με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες. Στην ξυλώδη και φρουτώδη σύνθεση πρωταγωνιστεί το κλασικό σισιλιάνικο λεμόνι που αποκαλύπτεται μαζί με σανγκουίνι και λαμπερά πέταλα γιασεμιού. Πικάντικες και γλυκές ταυτόχρονα, συμπληρώνονται από το κρεμώδες ηλιοτρόπιο. Με κοινά στοιχεία με το K by Dolce&Gabbana, το άρωμα βασίζεται σε μια φλογερή και αισθησιακή βάση από ξύλο κέδρου, ενισχυμένη από την λεπτή πολυπλοκότητα του musk.

Το γεωμετρικό μπουκάλι

Nέο γυναικείο άρωμα Dolce & Gabbana!

Το σχήμα της γυάλινης συσκευασίας στολίζεται με ένα εμβληματικό καπάκι, το χαρακτηριστικό βασιλικό στέμμα σε χρυσές και κόκκινες κερασί αποχρώσεις, μια ιδιαίτερη απόχρωση εμπνευσμένη από τις νότες καρδιάς του αρώματος. Η τολμηρή κόκκινη συσκευασία του, διακοσμημένη επίσης με χρυσό στέμμα, τονίζει τις τολμηρές πτυχές του αρώματος.

Η καμπάνια

Nέο γυναικείο άρωμα Dolce & Gabbana!

Πρόκειται για ένα σύγχρονο παραμύθι με πρωταγωνιστές δύο χαρακτήρες με δυναμικές προσωπικότητες, που ζουν σε μια ονειρική διάσταση, έξω από τον συμβατικό χώρο και χρόνο. Μια διάσταση, που αποτυπώνεται από τον φακό του Αμερικανού φωτογράφου και σκηνοθέτη Steven Klein. Πρωταγωνιστές της ιστορίας, είναι ένα σύγχρονο ζευγάρι που ορίζει την δική του ζωή και συναντιέται σε ένα αχανές, απομονωμένο τοπίο που κυριεύεται από τη ζέστη και την ένταση. Γεμάτοι πάθος και ένστικτο, τρέχουν ο ένας προς τον άλλον, πριν τυλιχτούν σε μια ενεργειακά φορτισμένη αγκαλιά.