Η συλλεκτική σειρά αρωμάτων της Jo Malone εμπνέεται από την Κίνα

Μύρισε άνοιξη με τη νέα limited συλλογή Blossoms

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Η συλλεκτική σειρά αρωμάτων της Jo Malone εμπνέεται από την Κίνα

Η αίσθηση της άνοιξης, που πλημμυρίζει την πόλη με αρώματα πρωταγωνιστεί στη limited αρωματική συλλογή Blossoms, που φέρει την υπογραφή της Jo Malone. Η συλλογή ανθίζει µε το λαµπερό Star magnolia, το άνθος του αχλαδιού nashi και τα µικροσκοπικά µπουκέτα από πλούσια άνθη οσµάνθου. Όλα, σύµβολα της φύσης, του ροµαντισµού, της αγνότητας και της άνοιξης.

Η σειρά περιλαμβάνει τρία floral αρώματα και ολοκληρώνεται με ένα light hair mist, ένα μοναδικό diffuser και ένα ακόμη aquatic floral άρωμα.

Λίγα λόγια για τη συλλογή

Η συλλεκτική σειρά αρωμάτων της Jo Malone εμπνέεται από την Κίνα

Στην limited edition Blossoms θα βρεις: το Star Magnolia Cologne (50ml και 100ml), το Star Magnolia Hair Mist, το Osmanthus Blossom Cologne (50ml και 100ml), το Nashi Blossom Cologne (50ml και 100ml), το Waterlily Cologne (50ml και 100ml) και το Silk Blossom Diffuser.

Osmanthus Blossom Cologne

Οι πλούσιες νότες βερίκοκου και µαλακού suede από το φρουτώδες αυτό λουλούδι συναντούν το λαµπερό άνθος πορτοκαλιάς και το αισθησιακό ξύλο κασµίρ.

Nashi Blossom Cologne

Με απαλές νότες από τριαντάφυλλο, το φρουτώδες άρωµα αυτού του λαµπερού άνθους nashi ενισχύεται από white musk.

Star Magnolia Cologne

Τα φρέσκα πέταλα ακτινοβολούν πάνω σε σµαραγδένια φύλλα µανόλιας και συνδυάζονται µε µια απαλή κρεµώδη βάση από σανδαλόξυλο.

Η συλλεκτική σειρά αρωμάτων της Jo Malone εμπνέεται από την Κίνα

Waterlily Cologne

Λαµπερά νούφαρα στολίζουν µια κρυστάλλινη λίµνη µέσα σε ένα µυστικό κήπο. Αυτά τα λευκά πέταλα αποπνέουν µια καθαρή floral αίσθηση που συγκινεί και µαγεύει. Το Waterlily ενισχύεται µε νότες γιασεµί sambac και νερολί.

Star Μagnolia Hair Mist

Ολοκλήρωσε το αρωµατικό σου ritual µε σαγηνευτικές, light floral νότες του Star Magnolia, εµπλουτισµένο µε φυσικό έλαιο argan και προ-βιταµίνη Β5. Η ελαφριά του σύνθεση χαρίζει στα µαλλιά υγιή λάµψη.

Silk Blossom Diffuser

Διακόσμησε το χώρο σου µε το γλυκό άρωµα των silk blossom δέντρων, ένα άρωµα µε φρέσκιες νότες από βερίκοκο και µια ιδιαίτερη πινελιά µπαχαρικών.