Το ελληνικό fashion brand Nidodileda δημιούργησε ένα summer pouch μαζί με τα αντηλιακά Capital Soleil!

Vichy X Nidodileda

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Το ελληνικό fashion brand Nidodileda δημιούργησε ένα summer pouch μαζί με τα αντηλιακά Capital Soleil!

Η Vichy και το ελληνικό brand Nidodileda ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσίασαν ένα συλλεκτικό summer pouch, που συμπληρώνεται από τα αντηλιακά Capital Soleil για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!

Πηγή έμπνευσης του μοτίβου του summer pouch αποτέλεσε ο βυθός της θάλασσας όπως αυτός αποτυπώνεται στη φετινή καλοκαιρινή συλλογή της Nidodileda “Mother of Pearl SS23”, μια επετειακή συλλογή αφιερωμένη στα 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας του fashion brand. Πρωταγωνιστής στα patterns της συλλογής όπως και στο summer pouch είναι το Nacre, γνωστό κι ως η μητέρα του μαργαριταριού (Mother of Pearl), ένα σύνθετο ιριδίζον υλικό στο εσωτερικό στρώμα του κελύφους των οστρακοειδών που γεννά τα μαργαριτάρια, τα θρέφει, τα προστατεύει χαρίζοντας τους την απαράμιλλη λάμψη τους και τα καθιστά μοναδικούς θησαυρούς του υδάτινου κόσμου!

Όσο για τη Vichy...

Το ελληνικό fashion brand Vichy δημιούργησε ένα summer pouch μαζί με τα αντηλιακά Capital Soleil!

βασική δέσμευση της μάρκας είναι η προστασία αυτής της θαλάσσιας ζωής και της βιοποικιλότητας του βυθού κι ως εκ τούτου της μείωσης του υδάτινου αποτυπώματος των προϊόντων της. Πρώτον, με την ανάπτυξη βιοδιασπώμενων προϊόντων και δεύτερον με την ελαχιστοποίηση του αντίκτυπου των προϊόντων στους ωκεανούς.

Σημείωσε ότι η συγκεκριμένη συνεργασία έχει διαχρονικά στόχο να προστατεύσει και να φροντίσει τις γυναίκες, έχοντας ως φιλοσοφία της έννοιες όπως η βιωσιμότητα και η προστασία του περιβάλλοντος, που τώρα είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.