Προετοιμάζεσαι για τις γιορτές; Αυτά είναι το απόλυτο tip για τέλεια μαλλιά!

Προετοιμάζεσαι για τις γιορτές; Αυτά είναι το απόλυτο tip για τέλεια μαλλιά!

Μια ανάσα έμεινε από τις γιορτές και αν θέλεις κι εσύ αλλά και τα μαλλιά σου να λάμπουν, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τις πολύτιμες συμβουλές της top hair stylist και colorist Αθηνά Τζάνετ Κορώση και να υποδεχτείς με τον πιο όμορφο τρόπο το νέο έτος!

Εξάλλου οι γιορτές είναι γυναικεία υπόθεση! Διαβάστε παρακάτω...

Βήμα 1ο

Δώσε χρώμα στις γιορτινές σου εμφανίσεις

Δείτε ακόμη: Μικρά μυστικά από την Σταματίνα Τσιμτσιλή για σαγηνευτικό βλέμμα που θα κλέψει την παράσταση στις γιορτές!

Ξεκίνα τη διαδικασία της ανανέωσης με την υπηρεσία χρώματος, η οποία εστιάζει στις δικές σου ανάγκες, δημιουργώντας εξατομικευμένα looks, που σε κάνουν να ξεχωρίζεις. «Το χρώμα αναδεικνύει την προσωπικότητα κάθε γυναίκας με μοναδικό τρόπο» αναφέρει η Αθηνά Τζάνετ Κορώση και εσύ δεν έχεις παρά να βρεις την δική σου απόχρωση.

Δείτε ακόμη: Το απόλυτο μακιγιάζ για τα ρεβεγιόν το έκανε η Δούκισσα Νομικού! Τo Youweekly.gr σου δείχνει πώς να το αντιγράψεις!

Μην αντιγράψεις απλά το στυλ μιας ακόμα celebrity αλλά ανάδειξε το δικό σου προσωπικό στυλ με τα άριστης ποιότητας υλικά που αναμιγνύονται με τις αποχρώσεις μόδας.

Τα hot χρώματα της σεζόν:

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το ιδανικό μακιγιάζ των εορτών για να μην δείχνεις υπερβολικά βαμμένη! Τα 6 απλά βήματα της Σταματίνας Τσιμτσιλή για να το πετύχεις...

Χρώματα φωτεινά, λευκά, ασημί, καραμελένιες αποχρώσεις, μοναδικά καστανά μπίτερ αποχρώσεις, τεχνική bronde, sombre, balayage μπορούν να συνοδεύσουν τα γιορτινά σου χτενίσματα.